Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők, lányok! Ti mit reagálnáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, lányok! Ti mit reagálnátok erre?

Figyelt kérdés
Mit tennétek, ha pár hónapos kapcsolatban azt látnátok, hogy a párotok idegen nők fotóit lájkolgatja folyamatosan? Olyan nőkét, akikről lerí, hogy egy magamutogató kis senki, semmi mondanivalója nincs, csak az a hobbija, hogy félmeztelen fotókat oszt meg magáról nagyjából naponta. Zokon vennétek, ha ezt látnátok? Vagy milyen érzés lenne ez számotokra, hogy a párotoknak ez tetszik ?
2023. aug. 25. 12:32
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Több mint valószínű hogy nem is lennénk együtt, mert platformokon éli valamilyen szinten az életét és szinte biztos, hogy még velem akart volna ismerkedni követte volna akkor a lányokat ugyanúgy.

Szóval nem lenne esélye nálam.👍

2023. aug. 25. 12:38
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Eleve rühellem az ilyen kis b.zikat akik lájkolgatnak osszevissza minden "p.nát" es a közösségiken élnek.

Az életben meg egy nullák(akik örúlhetnének annak hogy egyáltalán vele vagyok vagy szóba álltam vele) es vagy a kapcsolatokban meg egy utolsó kis gerinctelen pondrók.

Az ilyen pasik nekem csak egy kis fèrgek.

2023. aug. 25. 12:38
 3/18 anonim ***** válasza:
Én ezért is utálok pl neten ismerkedni. Mert ha össze is jövök valakivel mindig bennem marad hogy ő ilyen neten csajozós féle..
2023. aug. 25. 12:45
 4/18 anonim ***** válasza:

Nem igazan erdekelne

Na meg nem nezeketem a pasim kozossegit tevekenyseget sem ....

2023. aug. 25. 12:45
 5/18 anonim ***** válasza:
Lájkolgassa, nem érdekel az ilyen.
2023. aug. 25. 14:14
 6/18 A kérdező kommentje:
Nem megalázó? Veled van, de más nőket tart gyönyörűnek, szupernek, csodásnak, csak mert mutogatják magukat fűnek-fának, miközben te adsz meg neki mindent. Nem tudom. Engem elgondolkodtatott, hogy milyen jellemű ember az ilyen. Nagyon kiábrándultam.
2023. aug. 25. 14:24
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Akàrkivel lenne is ezt csinálná. Én nem venném magamra.

De nem kéne ilyen aki nem engem értékel hanem képeket.

2023. aug. 25. 16:48
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Engem is kiábrándítana...
2023. aug. 25. 18:38
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudom elképzelni, hogy ilyen pasival összejönnék. Azért szerintem már ismerkedéskor kiderül abból, ahogy kommunikál, hogy nem egymást keressük. Nem tudom elképzelni, hogy egy számomra okos, kifinomult pasi LÁJKOLGAT. Ez nagy proli dolog. Nem igaz, hogy nincs jobb dolga.. :D
2023. aug. 25. 20:16
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Visszataszító , gondolom influencereket nézeget akiket sosem fog megkapni. Nekem ilyen pasi nem kellene.
2023. aug. 25. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!