Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kell érteni "próbaidő" alatt párkapcsolat kezdetén?
Aki veled van akarmilyen szandekkal is az veled van es nem felpróbál.
Ha ki is dob akkor is veled volt es kihasznalt lelépett.
Es nem pedig kipróbált.
Rákérdeztem
Visszakozott mert nem tudta megvédeni ezt a próbaidős témát
Szakítani amúgy is bármikor lehet, nem kell hozzá próbaidő ugysem
De párjának tekint, csak még az ismerkedési szakaszban vagyunk
Ezt végülis én is így gondolom
Az a lényeg ennél a kérdésnél hogy az illetővel komolyabb ismeretség nélkül jöttem össze.
Egy közös programunk volt amiből részegen randit kreáltam (lesmároltam) és miután erős és kölcsönös volt a vonzalom, fel is hívott magához. 1 hét múlva meg már együtt voltunk, de mivel az ismerkedési szakasz még kimaradt, ezért bizonytalanok voltunk.
Ezért fogalmazott így hogy próbaidő, de azóta azért összemelegedtünk egy kicsit jobban, csak még mindig ismerkedünk, hiszen alig ismerjük egymást. De attól még pár vagyunk.
Nem vagytok, mert fel se vállal!
Másnak is kimarad az "ismerkedési szakasz" de tudnak róla, hogy együtt járnak és ismerkednek, hiszen mindig ismerkedsz a kapcsolat alatt! Senki nem mondja,ha tetszel neki baromira, sőt együtt vagytok mint egy pár, hogy "próbaidőszak" még csak fel se merül ilyen ostobaság!!!
Majd ha kidob, vagy kiderül hogy a "próbaidőszakban" mást is kezelgetett, akkor gyere ide vissza és olvasd el a válaszokat.
"Majd ha kidob, vagy kiderül hogy a "próbaidőszakban" mást is kezelgetett, akkor gyere ide vissza és olvasd el a válaszokat."
Én vagyok a férfi, és én kezelgetem őt. De ezt a dolgot is megbeszéltük már, nincs helye megcsalásnak a kapcsolatunkban (nemcsak később, ugyanúgy most sincs)
Jó persze ez nem biztosíték semmire, de a lényeg hogy ez nem nyitott kapcsolat addig amíg "próbaidő" van, amit igazából visszavont már mert szerinte is hülyén hangzott. Hanem rendesen van szex köztünk és elvárjuk a hűséget és az odaadást a másiktól
Azt tudod, hogy azért vonta vissza, mert feltűnt neked, hogy milyen ostobaságot mondogatott?
Majd ha kidob, vagy kiderül hogy a "próbaidőszakban" mást is kezelgette, akkor gyere ide vissza és olvasd el a válaszokat.
Aki nem vállal fel téged, nem tudja senki, hogy képben vagy, lehet nem csal meg, de nem is érez irántad semmit jóformán.
Amivel nincs gond, ha te se iránta, természetesen lehet ebből szerelem is, de hogy titkol az nem jó jel akárhonnan is nézzük.
Te tudod, sok szerencsét!
Megvan miért nem értitek a dolgot
Az hogy a munkahelyen nem vállal fel érthető. Mondhatni én sem erőltetem szívesen hogy felvállaljam őt és erre jó okom van.
Namost kezdjük ott hogy amúgy minden más közegben felvállaljuk egymást, gond nélkül.
Viszont mivel a nő 14 évvel idősebb nálam, ezért igencsak kínos lesz amikor majd felvállaljuk egymást. Ezért akarunk biztosra menni egymást illetően, hogy tényleg hosszútávon működik-e a dolog kettönk közt, vagy csak feleslegesen égetjük magunkat a munkahelyen ezzel a szaftos történettel.
Egyre közelebb kerülünk egymáshoz, de majd meglatjuk mi lesz
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!