Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyi az egyedülálló anya ?
Azt vettem észre a környezetemben egyre több az egyedülálló anya. Rossz férfinak szültek , vagy az apáknak lett sok az egész ?
Nagyon megdöbbent dolog.
Mindenre válaszoltál csak a kérdésre nem.
Ismétlem. Hol? Legyél olyan kedves felvilágosítást adni, ha már ennyire tudatlan vagyok. De szingli legyen, mert a foglaltakkal nem tudok mit kezdeni. És ne legyen minimális hímsovinizmus sem benne!
A nők hiszékenyek, hogy: meg tudják a pasit változtatni; a pulya majd jó útra téríti a pasit.
Ezek a képletek nem jönnek be...
Nem kell hibást keresni (amúgyis gyerekes). Ez a modern világ. Szabadabbak, függetlenebbek és individualistábbak vagyunk. Egy házasság átlagos időtartama kb 15 év európában és szerintem csökkenni fog ez az érték. Statisztikailag több az elvált ember mint régen...ez igaz. Engem azért érdekelne egy statisztika a boldog párkapcsolatok számával is. Arra számítok, hogy azok száma növekedett az utóbbi években.
Egy-két generációval ezelőtt szégyen volt a válás. Ugyanakkor a férfiaknak és a nőknek nagyobb szükségük volt egymásra. A nők a háztartással voltak elfoglalva ezért az anyagi biztonság megteremtése a férfiak dolga volt. A férfiaknak viszont munka mellett nem volt idejük elvégezni az otthoni feladatokat. Mi történik jelenleg? A nők is dolgoznak, nem függnek a férfiaktól anyagilag. Megvan a havi bevételi forrásuk. Másfelől a háztartási feladatok leegyszerűsödtek. Géppel mosunk, mosogatunk, modernebb konyhai felszerelések vannak amik a főzést is megkönnyítik. A takaritás is egyszerűbb folyamat lett. Ez valamivel függetlenebbé tette a férfiakat is a nőktől. Ezek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy könnyebben kilépjenek a felek egy nekik nem megfelelő kapcsolatból.
Ezért, mert ennyi eszük van, így választanak pasit: https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..
A normális férfiak meg szinglik/gyermektelenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!