Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valóban váló / szakító ok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban váló / szakító ok a gyerek vállalása ?

Figyelt kérdés
A környezetemben azt vettem észre , hogy sajnos a legtöbb ember parkapcsolata/ házassága véget ér a gyerek születése után . Ennyire nem kompromisszum képesek az emberek vagy az általuk elképzelt családi kép van túl idealizálva. Tényleg szomorúan látom , hogy legtöbb ismerősöm egyedülálló a gyerekvállalást követő 2-3 évben.

2023. aug. 18. 09:56
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
0%
Persze mindig a férfi a hibás, nem ti választottatok rosszul, á nem!
2023. aug. 18. 18:13
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

21, Nyilván közös hiba, de nem egyenlő tétekkel megy a játszma.

Többnyire nem a férfi az, aki egyedül neveli a gyereket egy ilyen "hibás választás" után.

Az baromi ritka, hogy egy nő egyszercsak eldönti,hogy ja bocsi mosom kezeimet, nem nekem való az anyaság, de te pelenkázzál tovább nyugodtan, majd küldök egy huszast ha eszmebe jut.

2023. aug. 18. 18:37
 23/27 anonim ***** válasza:
#6os vagyok. És aki szereti a családját annak sem egyenlő a tét? A hapsi elveszti gyakorlatilag a családját, a gyerek meg általában jó esetben egy haver lesz annyi idővel amennyit az apjával lehet. Nem mindenki egy óriáscsecsemő aki tesz magasról az egészre. Normális férfiaktól és apáktól is el szoktak válni. Szerintem a válás meg mindenki életében az átszervezés és bonyodalom jelentős szopással jár. Én személy szerint nem tudnám rávágni, hogy most x y vagy z-nek a rosszabb. Nem is verseny szerintem.
2023. aug. 18. 18:56
 24/27 anonim ***** válasza:

Éppen hozzá akartam tenni a 22-höz, hogy azért az anyák többségét nem kell győzködni, eszébe sem jutna önként átadni a felügyeletet apukának.

Anyaként brutál nehéz lehet feldolgozni, hogy szétszakad a családunk, de nem akarom tudni milyen érzés lehet az, amikor a gyerekemet csak két hetente hétvégén láthatom.

Ebből a szempontból pl. éppen hogy sokan sz*r házasságban is együtt maradnak csupán a gyerekek miatt.

Nincs két egyforma eset, így kár általánosítani.

2023. aug. 18. 22:48
 25/27 anonim ***** válasza:

Mindkét fél egyformán felelős abban, hogy milyen társat választ és kivel alapít családot. És senkinek sem könnyű, ha az illető szereti a gyerekét és reszt is akar venni az életében amennyire lehet, nem csak a “cuki” oldalát akarja megfogni, hanem igazi szülő akar lenni.

Ismerek olyan különvált apát én is, aki normálisabb mint az anyja és minden követ megmozgatott és mozgat mai napig, hogy ha csak lehet közel legyen a gyerekéhez, ott legyen, támogatja mindnehogy és törődik vele.

Ráadásul még a helyzet ellenére sem hibának tekinti, hanem a legjobb dolognak az életében! Nagyon új arcát ismertem meg és nem gondoltam volna, hogy így megváltoztatja a dolog, mert bizony változott. (Ja és ráadásul nem tervezett gyerek volt.. Nagyon tisztelem amiért minden negatív körülmény ellenére igazi apjaként viselkedik évek óta a kis srácnak)

2023. aug. 19. 07:10
 26/27 anonim ***** válasza:

"Mindkét fél egyformán felelős abban, hogy milyen társat választ és kivel alapít családot."

Ez nagyon igaz!

A gyerekvállalás nem kellene, hogy válóok legyen!

2023. szept. 2. 22:17
 27/27 anonim ***** válasza:
73%
Nem könnyít a helyzeten, hogy most ezerrel tolják a gyereket vállalni szinte kötelező propagandát és a gyerekvállalásról csak és kizárólag a pozítiv oldaláról beszélnek, az árnyoldalról hallgatnak. Nyomják a CSOK-ot, Babavárót és felelőtlenül, boldog-boldogtalanul veszi fel a pénzt és csak emiatt vállalnak gyereket. Nem való midenkinek a gyerek és jópáran nem is alkalmasak rá. Egy rossz kapcsolatot a gyerek nem tud megmenteni, csak 3 ember életét teszi tönkre legalább a rossz kapcsolat.
2023. szept. 17. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!