Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csalják meg a minta apa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csalják meg a minta apa féle férjeket a nők? Nem provokácíó

Figyelt kérdés

Több ismerősöm is tipikus minta apa, sokat keres, sokat dolgozik, a gyerekkel is jól meg van, sokat foglalkozik a gyerekkel. Erre mi van sok nő 10-15 év házasság után ráun a pasira megcsalja, és már költözik is a szeretőjéhez. Több ilyen ismerősöm elmondta ,hogy rengeteget dolgoznak, és már ez se elég sok nőnek.

Kérdésem miért? A férfi egy kőkemény egzisztnciát kiépít, a családi egzisztencia kb 90 százalékát,erre felszarvazzák.

2023. aug. 16. 21:21
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

#16 az a köze hogy anyankkal is ugyanezt csinálta nyilván. Mondjuk anyánk nem csalta meg, megcsak el sem hagyta sajnos. Utóbbi lett volna a megoldás pedig.

Ezzel arra akartam rávilágítani hogy attól hogy valaki mintaapának, mintaférjnek tűnik mások előtt még nem biztos hogy a négy fal között is az. Nem támogatom semmilyen formában a megcsalast, szerintem ha valaki szar ember sem az a megoldás hogy megcsalom hanem az hogy elhagyom. De ezt az ismeretlenül felmagasztalást is elítélem.

2023. aug. 17. 09:47
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, rengeteg esetben csak a kívülről látod úgy, hogy egy apa sokat foglalkozik a gyerekével. Az én exem tankönyvi példa: ha bárki volt a közelben, vagy FB-ra lehetett posztolni valamit, maga volt az apai törődés és odaadás. Rendszeresen megkaptam ismerősöktől, hogy megfogtam az isten lábát, ó ha az ő férjük csak negyedannyit foglalkozna a gyerekével... nyilván nem látták, hogy ez show, a szürke hétköznapokon mindent-mindent egyedül kellett megoldanom, nulla támogatással. Nyilván én voltam a hálátlan dög, mikor elváltunk.

Plusz a problémához hozzátartozik, milyen döbbenetes kettős mércével áll a társadalom az anyákhoz és apákhoz. Mondok egy példát: a gyerek pár hónapos korában elmentem hajat vágatni, mert a szülés utáni hajhullás odavert. A fodrász (ismerős) a szívéhez kapott, hogy úristen, hol hagytam addig a gyereket, ill mekkora mázlim van, hogy addig a férjem (a saját apja ugye) vigyáz rá... Ezzel szemben, ha a férjem bármikor is lement pl a játszótérre a gyerekkel, szabályosan körberajongták, hogy micsoda apa, mekkora segítség ez a feleségének 😂

Szóval mikor azt mondjuk, hogy egy férfi sokat foglalkozik a gyerekkel, NAGYON nem arról a szintről beszélünk, amit egy nőtől minimumként elvárnánk.

2023. aug. 17. 10:01
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Sose felejtem el egyetemista koromból a férfi tanárokat; nappal aradoztak a gyerekeikről még nekünk hallgatóknak is, este meg amikor már diák elvileg nem volt ott, vagy 10-11-ig bent ültek a szobájukban, hogy ne kelljen hazamenni a gyerekzsivajba...

Gondolom ez nem csak ott volt jellemző. Ma megfejelhetik annyival, hogy heti 1 percre összedugjat a fejüket a gyerekkel egy boldog, nevetős selfi kedvéért a facre vagy az innstrára, hogy mindenki olvadozhasson.

De sajnos nőben is van ilyen. Meg olyan is hogy a rendes férfit papucsnak nézi, és ezért keres egy szerinte tökösebbet.

2023. aug. 17. 12:08
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
17. Még mindig nem értem. Nem így működik a világ, hogy a törődő/szerető embereket nem szokták megcsalni, a "gonosz" nem törődő, nem szerető embereket pedig igen. Az élet nem valami óvodás mese. Normális, jobb embereket is csalnak meg bőven, mint ahogy szemét g*cik is élvezik valaki hűségét, szerelmét.
2023. aug. 17. 16:13
 25/25 anonim ***** válasza:

24

Sőt 2 hűtlen nem tudja elviselni egymást, ebből következően a hűtlenebb fajta eleve hűségest keres.

2 hűséges a legjobb párosítás, de azok meg sokszor nem is veszik észre egymást.

2023. aug. 17. 16:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!