Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csalják meg a minta apa féle férjeket a nők? Nem provokácíó
Több ismerősöm is tipikus minta apa, sokat keres, sokat dolgozik, a gyerekkel is jól meg van, sokat foglalkozik a gyerekkel. Erre mi van sok nő 10-15 év házasság után ráun a pasira megcsalja, és már költözik is a szeretőjéhez. Több ilyen ismerősöm elmondta ,hogy rengeteget dolgoznak, és már ez se elég sok nőnek.
Kérdésem miért? A férfi egy kőkemény egzisztnciát kiépít, a családi egzisztencia kb 90 százalékát,erre felszarvazzák.
Nők szerint:
Ha a nő csalja meg a férfit, a férfi a hibás.
Ha a férfi csalja meg a nőt, a férfi a hibás.
Ha ez így lenne, akkor a szerető férfi gaz riibanc lenne, aki elcsábította a családos nőt.
Ha a férfi csal, a feleség prűd, a szerető meg kuurva. A férfi meg szegény, hát csak ösztön.
Ha a nő csal, akkor kuurva, a férj szegény pára, a szerető... ?
Férjem pl jól keres, meg ha máshol vagyunk vagy mások vannak nálunk akkor minta apa. Törődik a gyerekkel, játszik vele, pelenkázza, mindent csinál amit kell. Amúgy meg a szabadideje 99%-át a számítógép előtt tölti és játszik. Ha nincs "közönség" akkor le van szarva a gyerek, csak a játék érdekli. Ha felhozom ezt akkor azt a választ kapom, hogy de hát ő DOLGOZIK, meg amúgy is a legtöbb apa azt sem tudja hogy kell feladni egy pelenkát (elég szomorú), örüljek hogy ő igen. És neki szórakoznia is kell. Fasza. Mintha az nem lenne kő kemény meló, hogy én 0-24 kiszolgálom egy baba igényeit. Mintha én nem akarnék szórakozni. Ő egyszer kel fel hozzá éjjel, én minimum háromszor, de hallom ahogy másnap panaszkodik a kollégaknak hogy ő fáradt a gyerek miatt. Hát a fszt. Amiatt fáradt mert ott verte magát hajnalig a gép előtt... Aztán akkor még kérdezi hogy mikor szeretnék testvért. És mikor mondom hogy soha, felőlem el is köttetheti magát, akkor csak néz rám hogy most miért mondom ezt. Pedig régebben nem ilyen volt, mikor összejöttünk még gépe sem volt.
Ettől függetlenül eszembe nem jut megcsalni, még a leírtak ellenére szeretem is, meg abban a napi kb 1 órában amit a játék mellett hajlandó a gyerekre szánni tényleg jól elvannak. És tudom, hogy ő tényleg azt hiszi, hogy én megfogtam vele az isten lábát, mert pénzt is keres meg nagy kegyesen valamennyit a gyerekkel is foglalkozik néha.
Szóval ezzel csak azt akarom mondani, hogy sokan hajlamosak azért túlbecsülni a saját "jóapaságukat".
#7 Azért nem.
A 6-os csak egy papucs aki nem tudja mikor kell elhagyni a süllyedő hajót. Szüljön neki még 2-t, fene se bánja. Majd itt panaszkodik tovább.
Az se jó ha annyit dolgozik hogy nincs ideje a családjára. A nők többségének társ kell, nem pénztárca. Na itt bukik az hogy a férfi dolgozzon, a nő meg csak szép legyen, meg otthon legyen. Annak előbb-utóbb ez lesz a vége. Mindenben az egyensúlyt kell keresni. Ne gebedjen bele a férfi munkába, a nő is csináljon valamit, így mindjárt több pénz lesz.
Amúgy meg honnan tudod hogy mintaapa? Sok a boldog családi képe az oldalán? A látszat sokszor csal.
Minta apa lehet idegenek előtt, de otthon csak a gyerekek meg a feleség ismerik.
Én is csaltam meg a “minta “férjemet, fél évig könyörgött hogy kibéküljek vele.
Mindenki elhagyta eddig, olyan a négy fal között. És egyik felnőtt gyereke sem beszél vele.
Én bármikor készen állok akár elhagyni is, most kapott egy utolsó esélyt…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!