Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Friss kapcsolatban megyünk nyaralni. Ki fizet? A párom reakciója elég érdekes. (27/L)
3 hónapos kapcsolatról van szó, még nem mondtam neki igent arra, hogy konkrétan a barátnője legyek, de már eléggé olyan az egész, látom rajta, hogy komolyan gondolja, mindenki előtt a barátnőjének hív és bemutatott a szüleinek is.
Az anyagi helyzetünkről:
Ő fiatalabb nálam 2 évvel, viszont a szüleinek szállodái vannak, meg vállalkozásai. Az ott történt foglalásokból szinte az összes pénz az ő számlájára érkezik, amit szabadon elkölthet és szülei csomószor adnak neki csak úgy egy "kis" Eurót nyaralásra 300 ezer forint értékben, hogy menj fiam, érezd jól magad.
Na most, a mi családunk is nagyon jól áll, nagyon szép dolgokat kapok apukámtól, nekünk is van vállalkozásunk, az előző párjaimtól is számos szép ruhát és kiegészítőt kaptam, sok designer darabot. Szóval, amikor ő meglátott, azt gondolhatta, meg szerintem gondolja még mindig, hogy mivel szép ruhákban járok, van munkahelyem és a családom is gazdag, vannak nyaralóink és ingatlanjaink, így én nagyon sok pénzt keresek és van csomó elkölthető pénzem.
Csakhogy nem ez a helyzet... a munkahelyemen a fizetésem 190 ezer forint és édespámtól csak akkor kapok kiegészítést, meg szép ruhákat, ha éppen jó kedve van, a többi pénzem pedig le van kötve a bankban, ha bármi történne.
A párom kérdezte, hogy hova mennék nyaralni, erre mondtam, hogy a Balatonon van egy szálloda, ami régi álmom...
Erre ő azt felelte, hogy megnézte az árakat és inkább ebből a pénzből akkor már elvinne Horvátországba. Szó szerint így fogalmazott: ELVINNE.
Nos ma lefoglalta a horvátországi szállást egy hétre, ami 400 ezer forint, és mikor megkérdeztem udvariasan, hogy ebből nekem mennyi a fizetendőm, közölte, hogy utaljak át 200 forintot. Most.
Mondtam neki erre, hogy ha én ezt tudom, hogy az ELVINNE ezt jelenti, akkor ebbe nem megyek bele és kifakadtam, hogy nekem ennyi a havi fizetésem, édesapám sem ereszt el most úgy engem, nem igazán ad pénzt, mert kell neki üzletre, tehát erre nem számítottam, de majd megoldom talán valahogy, de fogalmam sincs hogy. de
Közöltem viszont vele, hogy lehet, hogy a szüleim gazdagok, de attól még nekem nem jön a számlámra csak úgy a családi bizniszekből az utalás, úgy, hogy közben mondjuk csak alszom és nem csinálok semmit. Neki csak mire felébred, utalnak a számlájára a különböző szállodai, meg AIRBNB vendégek, amivel nincsen gond, tök jó neki, csak nálam nem így megy.
Erre mondta, hogy ő azt hitte több pénzem van és végre lesz egy lány, akinek ezeket nem neki kell fizetnie, de tudjam mit, ő meghitelezi nekem, majd elutalom jövő hónapban, vagy elviszem én őt valahova jövő hónapban.
Őszintén én nem tudom, hogy most vagy én vagyok a hülye, vagy ez lég rosszul kezdődik.
Én erre azt mondtam, hogy valahogy akkor megoldom inkább, nekem nem kell itt "hitelezgetni", de egyébként tényleg nem tudom hogy oldom meg, tiszta stressz vagyok már.
Elég rosszul esett ez a "meghitelezem neked", meg azt hittem "végre valakinek nem nekem kell fizetni" duma, meg el is vette a kedvem az egésztől.
Persze lehet, hogy neki is van igaza ebben, lehet felezni, csak akkor nem így kellene mondani, meg lehet, hogy nem én vagyok a megfelelő ember.
Mi a véleményetek?
Nagyon egyszerű: a nyaralás tervezésekor el kell mondani, hogy ki meddig tud nyújtózkodni.
Illetve ha lefoglalta a 400 ezres szállást, akkor mondhattad volna, hogy köszi, ezt előre kellett volna megbeszélni, nekem erre nincs lóvém.
Horvátországban enni meg inni is kell majd, gondolom ezt sem tudod, hogy közösben fizetitek-e.
Zárszóként viszont gratulálok, hogy gazdag vállalkozó lányaként sikerült kifognod egy gazdag vállalkozó fiát.
Színre színt.
Leszakadna a pofám, ha valakivel fizettetni kellene a saját részem, meg se fordulna a fejemben, hogy nem oszlanak meg a költségek. Még úgy se, hogy szegény családból származom, ahol én vagyok az, aki anyagilag támogatja a szüleit.
Ne a szavakon pörögjél. Látszik, hogy kicsit el vagy tájolva a sok tárgyak általi kényeztetéstől, amit a régebbi pasijaidtól kaptál.
“ Erre mondta, hogy ő azt hitte több pénzem van és végre lesz egy lány, akinek ezeket nem neki kell fizetnie, de tudjam mit, ő meghitelezi nekem, majd elutalom jövő hónapban, vagy elviszem én őt valahova jövő hónapban.”
Itt már tiltáson röhögtem :DDDDD hatalmas arc lehet a srác. Ha te nem érzed magad a bnőjének 3 hónap után akkor inkább köszönj el tőle és keres más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!