Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebből azt szűrhetem le,hogy a párom még szereti az exét?
Ma szóba jött,hogy sosem mondja,hogy szeretlek
Erre azt válaszolta hogy már érzéketlen mert valaki elrontotta a dolgokat és nincsenek érzései,kérdeztem hogy en voltam? Erre mondta hogy nem,tehát a volt elso baratnoje
Es kerdeztem hogy akkor miert nem keres olyat akit tud szeretni? Azt mondta mindenkivel ez lenne es nem akar mast keresni,erre rakerdeztem hogy akkor miert nem mesz vissza az elsőhöz? Na erre olyan merges lett,hogy azt mondta o inkabb felmegy egy szexkereso oldalra es onnan valogat minthogy ujra visszamenne ahhoz a nohoz
Csak szerintem volt tul heves a reakcio? Mintha meg mindig erezne iranta? Meg ez a megszolalasa is arra ad nekem gyanut hogy meg mindig gondol erre a nőre vagy csak en gondolom tul?
Ennek sose lenne vége. Persze jó hallani, de egy csomóan behazudják, ezen kívül akik mondogatják, egy idő után lehet hogy becsavarodnak pl: Tegnap 3 szor mondtad, ma meg csak egyszer baj van drágám?
Ha amúgy jól megvagytok akkor engedd el ezt a szót, inkább az érdekeljen hogy kimutatja e, és hogy tervez e veled.
Nem feltétlenül, de egy csomó más dolgot leszűrhetsz belőle:
- 100%, hogy nem szeret téged és soha nem is fog szeretni
- nem csak nem szeret, de nem is tisztel és soha nem is fog
- érzelmileg egy nulla, aki képtelen feldolgozni a sérelmeit és a jelenben élni - ezáltal teljesen elveszíti minden emberi értékét
- kihasznál és manipulál
- lementél mellette lábtörlőbe, elveszítetted az önbecsülésed utolsó morzsáit is.
Mit tervezel ezzel kezdeni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!