Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szűrhetem le azt hogy tetszem e neki?
Tudom hogy kb. 1 millió ilyen jellegű kérdést tettek fel.Csak kicsit komplikált a helyzet.Aki tetszik egyik barátnőm egyik haverja és egy suliba is járunk.Néha köszönünk egymásnak és ennyi.Nem akarok egyértelmű jeleket küldeni neki, mert ha rosszul reagálna, akkor elég cinkes lenne a helyzet, mert van heti 1 közös óránk is.
L18
Nálam általában működik, ha néznek, mindig köszönnek nekem( egy nap többször is akárhol ha összefutunk köszön egy sziát)
mosolyog rám, ha többen vagyunk akkor csak nekem köszön és mondja mellé a nevem szia xy-on!, csapkodja a haját, igazgatja a ruháját a jelenlétemben, hangoskodik vagy bármi egyéb módon eléri, hogy ráfigyeljek, hogy észrevegyem őt a többiek között, ja és a nézés különösen fontos!!! ha mindig néz-természetesen finoman, de észrevehetően- akkor tuti rólam ábrándozik a kisasszony.
Eddig sohasem tévedtem és az alábbi jelek esetén mindig lett valami a hölggyel vagy egyéjszakás vagy kapcsolat de valami mindig volt.
26/F
ja bocs ezek szerint nem tudtam elsőnek felfogni a kérdést:D
Néz téged...talán. Biztosan nem tudom, mert általában ahhoz a nőhöz megyek oda akik a fentebb leírt jeleket küldik nekem és akkor 100% a siker sohasem utasítanak vissza.
Magánakcióba nem kezdek, ha a csaj nem ad jelet én nem kezdek ki vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!