Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ebből azt szűrhetem le,hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebből azt szűrhetem le,hogy a párom még szereti az exét?

Figyelt kérdés

Ma szóba jött,hogy sosem mondja,hogy szeretlek

Erre azt válaszolta hogy már érzéketlen mert valaki elrontotta a dolgokat és nincsenek érzései,kérdeztem hogy en voltam? Erre mondta hogy nem,tehát a volt elso baratnoje

Es kerdeztem hogy akkor miert nem keres olyat akit tud szeretni? Azt mondta mindenkivel ez lenne es nem akar mast keresni,erre rakerdeztem hogy akkor miert nem mesz vissza az elsőhöz? Na erre olyan merges lett,hogy azt mondta o inkabb felmegy egy szexkereso oldalra es onnan valogat minthogy ujra visszamenne ahhoz a nohoz

Csak szerintem volt tul heves a reakcio? Mintha meg mindig erezne iranta? Meg ez a megszolalasa is arra ad nekem gyanut hogy meg mindig gondol erre a nőre vagy csak en gondolom tul?

2023. aug. 14. 23:00
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
98%
Nem mindegy? Téged nem szeret.
2023. aug. 14. 23:04
 2/16 anonim ***** válasza:
95%
Nem gondolod túl, miért nem rakod ki? ^^
2023. aug. 14. 23:04
 3/16 anonim ***** válasza:
87%
miért vagy együtt valakivel aki nem szerelmes beléd?
2023. aug. 14. 23:09
 4/16 A kérdező kommentje:
Én nagyon szeretem ez a gond
2023. aug. 14. 23:10
 5/16 anonim ***** válasza:
95%

Hiába szereted, ő nem szeret! Nem is fog, megmondta, hogy érzéketlen! Akármit tehetsz, akkor se fog beléd szeretni.

Viszonzatlan szerelem, de jobb egyedül szenvedni, mint mellette...Persze, ha neked jobb mellette tovább és fájdalmasabban szenvedni, akkor maradj vele, akkor nyugodtan várd meg míg megcsal és elhagy!

2023. aug. 14. 23:15
 6/16 anonim ***** válasza:
94%
Ebből azt szűrheted le, hogy nem szeret, és nem is titkolja. Ha te szereted, az nem "gond", feltéve ha van önbecsülésed, és nem vagy hülye.
2023. aug. 14. 23:46
 7/16 anonim ***** válasza:
96%
Most akkor pszichológusnak kell lenned. Lehet hogy oldódik a traumája időközben ha mindig rendes vagy vele, de szerintem kérjél óradíjat mert amúgy drága mulatság az ilyesmi.
2023. aug. 15. 00:04
 8/16 anonim ***** válasza:
30%

Mióta vagytok együtt ?

Mennyi idősek vagytok ?

2023. aug. 15. 00:30
 9/16 A kérdező kommentje:

4 éve

23 és 29

2023. aug. 15. 04:02
 10/16 anonim ***** válasza:
0%
Majd mondja, hogy szeretlek. Ő szeret, csak nem mondogatja.
2023. aug. 15. 05:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!