Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tőlem várja?

Figyelt kérdés

Azt várja hogy intézzek nyaralást. Mert ő már kétszer intézett és nehezen tudtam megoldani hogy elmenjunk és ő ezt nem akarja mégegyszer.

Viszont ő így is nehezen teszi össze a munkájával kapcsolatos dolgokat és udopontokat, így is sokat hallom hogy háborog meg csattog emiatt.

Meg lehetne oldani ezt de nem ilyen kényelmes hozzáállással mint az övé. Így legalább nem torlodik fel a dolgai a nyaralási idő miatt.

Nekem ezt nincs kedvem vegig hallgatni mikor a " sima" hétköznap is elég. Így nem borítja semmi a beosztását

2023. aug. 13. 21:49
 1/7 anonim ***** válasza:
95%

Kérdésben a válasz

" nehezen tudtam megoldani hogy elmenjunk és ő ezt nem akarja mégegyszer."

2023. aug. 13. 21:51
 2/7 anonim ***** válasza:
82%
Ti miért vagytok még együtt? 🤔
2023. aug. 13. 21:51
 3/7 anonim ***** válasza:
88%
Mert eddig az ő nyakába szakadt minden, és ugyanolyan nehéz volt neki, mint amilyen neked. Egy kicsit most te is dolgozz ezen. Ugyanolyan nehezen tudta összeegyeztetni veled a leírásod alapján (mert azért elég zagyván írsz igazság szerint), mint te most vele.
2023. aug. 13. 21:59
 4/7 anonim ***** válasza:
88%

"Azt várja hogy intézzek nyaralást. Mert ő már kétszer intézett és nehezen tudtam megoldani hogy elmenjunk és ő ezt nem akarja mégegyszer."

Most mi a bajod? Nem tudsz megszervezni egy nyaralást? Azért tőled várja, mert te nehezebben tudod megoldani az elszabadult, meg egyszer már te is intézheted, nem szárad le a kezed tőle. Ne a másikra köpködj.

2023. aug. 13. 22:01
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem esik nehezemre. De enélkül is azt hallgatom hetente hogy így meg úgy nem jó a vendégeknek , holott azért annyi más dolga nincs itthon,h nem tudná okosan megoldani.
2023. aug. 14. 05:15
 6/7 anonim ***** válasza:
De múltkor meg ő hallgatta tőled, hogy miért nehéz megoldani. Valamit valamiért. Sztem ne nyavalyogj, Jófejség volt tőle, hogy a sirámaid mellett előző 2 alkalommal ő intézte ezt el. Egy kis nehézséget te is el tudsz viselni.
2023. aug. 14. 06:28
 7/7 anonim ***** válasza:
De te is ugyanezt csináltad, mikor ő szervezett. Az nem baj? Nézzél már egy kicsit magadba!
2023. aug. 14. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!