Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tőlem várja?
Azt várja hogy intézzek nyaralást. Mert ő már kétszer intézett és nehezen tudtam megoldani hogy elmenjunk és ő ezt nem akarja mégegyszer.
Viszont ő így is nehezen teszi össze a munkájával kapcsolatos dolgokat és udopontokat, így is sokat hallom hogy háborog meg csattog emiatt.
Meg lehetne oldani ezt de nem ilyen kényelmes hozzáállással mint az övé. Így legalább nem torlodik fel a dolgai a nyaralási idő miatt.
Nekem ezt nincs kedvem vegig hallgatni mikor a " sima" hétköznap is elég. Így nem borítja semmi a beosztását
Kérdésben a válasz
" nehezen tudtam megoldani hogy elmenjunk és ő ezt nem akarja mégegyszer."
"Azt várja hogy intézzek nyaralást. Mert ő már kétszer intézett és nehezen tudtam megoldani hogy elmenjunk és ő ezt nem akarja mégegyszer."
Most mi a bajod? Nem tudsz megszervezni egy nyaralást? Azért tőled várja, mert te nehezebben tudod megoldani az elszabadult, meg egyszer már te is intézheted, nem szárad le a kezed tőle. Ne a másikra köpködj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!