Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt a feltétel nélküli szeretetet várja tőlem, amit szüleitől nem kapott meg? Mit tegyek?
Párom sajnos nagyon elhanyagoló családban nőtt fel, szülei kb. semmit nem foglalkoztak vele, 14 éves kora óta nem is nagyon látta őket.
Nagyon szeretem őt, de néha úgy érzem mintha egy szeretetéhes gyerek lenne belül. Amikor nem foglalkoztam vele annyit (vizsgaidőszakom volt), meg is csalt mondvàn, hogy őt mindig mindenki csak elhanyagolja. Flörtölget más nőkkel és ha számon kérem megrántja a vállát, hogy ő ilyen, és azt várja, hogy ugyanúgy szeressem és elfogadjam ezt, mert neki ez esik jól. Ezek mellett iszonyatosan ragaszkodik hozzám, pedig sokszor úgy érzem már annyira nem szerelmes, de tényleg mintha az anyja lennék, aki “nem hagyhatja el őt soha, mert abba belehal”.
Nem értem miért nézted el neki, hogy megcsalt, a hűtlenség gerinctelen viselkedés. Mehetne pszichológushoz, de te helyrehozni nem tudod, sőt más se, aki nem hivatott, nem azt tanulta évekig!
Ha zsarol, akkor szólhatsz a barátainak, hogy nézzenek rá, vagy tojj rá, mert ő sem nézett téged, sőt már lehet az utódat keresgéli, meg aztán az is lehet, hogy melletted van állandó szeretője...
De nem vagy az anyja. Teljesen egocentrikus a világa. Csak annyi kell neki belőled, amit használhat.
Az én exférjem is ilyen volt. Neki mindent szabad, de én nem vagyok jó ember, és biztos nem szeretem őt, ha nem hagyom magam bántani, és persze ő fog belehalni mindebbe ("miattam"). Egy állandó gyanakvásban tartott arról, ki lehetek, hogy mégis rossz szándékú ember vagyok titokban és megérdemlem a vádjait... amik igazából viszont pont azért voltak, mert saját magából indult ki. Irdatlan játszmákat csinált abból, hogy ő bezzeg akkor is szeret, ha ilyen gonosz vagyok, miközben nekem akkor is szeretnem kellett, ha bánt, mert ő (velem ellentétben ugye, aki ilyen irigyelt mázlista) nem tehet róla és neki már úgyis mindegy, tehát fejlődni sem fog. Áááááá... :D 20 évig voltam vele és teljesen belevont a saját logikájú mikrokozmoszába, ahol minden azért történik, mert mindenki biztos vele foglalkozik (vagy ha nem, akkor azért, mert ki akar szúrni vele). És persze azért talált meg, mert önbizalomhiányos voltam és meg akartam menteni, mert a szerelem az biztos mindent legyőz. Hát sajnos nem. Szállj ki ebből becsülettel, amíg lehet, és keress majd valakit, aki nem ennyire "izgalmas".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!