Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek is elkéne fogadnom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is elkéne fogadnom ez a helyzetet?

Figyelt kérdés

A férjemmel első közös babánkat várjuk 7 hónapos kismama vagyok.

A szexuàlis kapcsolatunk szerintem rendezett még terhesen is, igaz vannak pózok amik most nem jönnek szóba de hetente több alkalommal vagyunk együtt.

4 nappal ezelőtt az e-mail között találtam két üzenetet a rosszlanyok.hu-ról és persze beléptem mert tudni akartam mi ez…

Irt 2-3 lánynak és a szolgáltatásaik felől érdeklődött!

Megnéztem és az elmúlt időszakban többször is belépett és volt, hogy irt is, de vagy ő nem válaszolt, vagy nem kapott választ.

Persze szembesítettem a ténnyel és megkérdeztem, hogy ez micsoda.

Azt mondta, hogy ő kiváncsi volt csak, nem akart megcsalni meg semmi ilyen.

De nem érti az alap problémát: nekem ez megalázó, hogy rosszlányokat nézeget esetleg fantàziál róluk és főleg az, hogy rájuk ir.

Én ezt nem tudom elfogadni és nem is akarom mert számomra ez megalázó…

Azt mondta, hogy én is hibás vagyok mert mióta terhes vagyok kèt dologtól vagyok rosszul a kávé illata és a hagymás tejfölös chips…és aznap mikor belépett este és ő közeledni szeretett volna hozzám és fujjoztam és arcokat vágtam.

De nem rá, a helyzetre hanem egyedül az illatra…(persze én utána még akartam közeledni de akkor már ő nem akarta mert ezzel megbánottam.

Ez indok lehet, hogy ilyen oldalakat néz és írogat?

Én mondtam neki, hogy számomra ez a végét jelenti mert a nőiességemet, büszkeségemet teljesen lerombolta főleg így terhesen.

2023. aug. 10. 13:08
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
Hagyjatok, az a szerencsetlen meg nem latott leteben meztelen not.
2023. aug. 11. 17:48
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!