Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van jogom arra kérni a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van jogom arra kérni a párom hogy válasszon köztem és az anyja között?

Figyelt kérdés

Nem tudunk el költözni az anyjától mert a romló egészségügyi állapota miatt állandó gondozásra szorul. A párom el veszítette a munkáját is emiatt.

A külföldön élő bátyja szokott anyagilag támogatni minket. Ő ki tudna fizetni egy ápolót vagy egy otthont is de az anyjuk ebbe nem megy bele. Állandóan érzelmileg zsarolja a párom. Olyat is hallottam már egy veszekedés közbe hogy föl gyújtja a házat vagy ki tagadja. Erre még rá tesznek egy lapáttal a pénzéhes nővérei akik soha nem segítenek de már most az örökség miatt ölik egymást. Minden napos a feszültség nem bírok már így élni.

Tudomasomra jutott hogy a párom meg akarja kérni a kezem, de nem tudom mit mondhatnék amikor már hónapok óta a szakításon gondolkozom. Van jogom arra kérni hogy kezdjünk új életet az anyja nélkül? Őt meg rakják csak szépen be valami otthonba, mert az nem állapot hogy tönkre tesz minket?

2023. aug. 10. 08:34
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
28%
25! Milyen szomorú, hogy a normálist látod megnyomorítottnak...tovább el se olvastam. 🤮🤮🤮
2023. aug. 10. 10:22
 32/43 anonim ***** válasza:
79%

Jogod van ilyet kérni, de ha ennyire nyakig benne van a párod a dologban, akkor készülj fel, hogy az anyját fogja választani.

Nektek egy nagy beszélgetésre lenne szükségetek, hogy mégis meddig kíván így élni és hol a határ. Az én férjem családja is hasonló, de sosem kellett kérnem, hogy ne költözzünk az anyjához és ő se hozzánk. Hogy ne ápoljuk mi és az idióta testvéreivel szemben is húzzon határt. Ez mind jött magától, mert természetes, hogy segítünk és támogatjuk az idős (és eszméletlenül nehéz eset) anyukáját, de az nem természetes, hogy feláldozzuk az életünket azért, hogy őt még akár 10+ évig gondozzuk és úgy ugráljunk, ahogy ő fütyül. Rámenne a házasságunk és a családunk. Ennyit nem ér és szomorú, hogy ez pont az olyan zsarnok anyáknák elvárás, akikkel egyszerűen nem lehet ép elmével egy fedél alatt élni.

2023. aug. 10. 11:07
 33/43 anonim ***** válasza:
94%
Neked lennék nem vesződnék, van élet a mostani párodon túl is. Nagyon fura az anyja meg a nővérei, kb. a külföldi tesója a legnormálisabb.
2023. aug. 10. 12:25
 34/43 anonim ***** válasza:
100%

"ma már olyan, hogy egy nőnek otthoni kötelezettségei....? "

Mesélj csak, milyen otthoni kötelezettsége van egy nőnek, ami egy férfinak nincs? :)

2023. aug. 10. 16:14
 35/43 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem egy kick-box-meccs a 2 nő közt elrendezné a dolgot.
2023. aug. 10. 17:36
 36/43 anonim ***** válasza:
Szóval tényleg önző dögevők neveltek. Így már minden vilàgos.
2023. aug. 10. 20:25
 37/43 anonim ***** válasza:
49%
39! Nézd őszintén sajnállak, amiért ilyen gonosz és gyűlölködő vagy, de javaslom keress fel egy pszichiátert! Az lenne a minimum. Mondjuk elnézve azt, hogy mennyire nem érted egy szülő-gyerek kapcsolatot, téged valóban dögevők neveltek, ezért részvétem.
2023. aug. 10. 20:29
 38/43 anonim ***** válasza:
96%

Az én szüleim sosem várnák el, hogy tönkretegyem miattuk az életem. Egy önzetlen, igazán jó szülő nem telepszik rá a gyerekeire, nem szipolyozza ki belőlük az utolsó csepp életerőt is.

Mindenkinek joga van élni, tanulni, dolgozni, fejlődni, családot alapítani... Egy szülő segíti és nem gátolja ebben a gyerekét. Amelyik pedig gond nélkül elnézi, sőt követeli, hogy a gyereke megnyomorítsa miatta az életét, az az én szememben nem több egy piócánál. (Jelzem, a felnőttként mamikán élősködő gyerekekről ugyanezt gondolom.)

Sajnálom, hogy nem önzetlen támogatást és szeretetet kaptál a szüleidtől, de a gyerekek kihasználása akkor sincs rendjén.

2023. aug. 10. 20:34
 39/43 anonim ***** válasza:
100%
27: ezek a hinek nemhogy anyost, a sajat anyjukat nem gondoznak. A volt parom anyja is gondozta annak idejen az anyosat. A sajat fia (exem apja) aztan nem, merthat megis micsoda dolog. Valahogy mindig a nokre van ez haritva, akkor is, ha a ferjuk anyjarol van szo.
2023. aug. 11. 09:31
 40/43 anonim ***** válasza:
0%
38! Tehát szeretni a szüleiket az azt jelenti, hogy kiszipolyoznak...ritka szar szüleid lehettek, sajnállak.
2023. aug. 11. 14:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!