Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van jogom arra kérni a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van jogom arra kérni a párom hogy válasszon köztem és az anyja között?

Figyelt kérdés

Nem tudunk el költözni az anyjától mert a romló egészségügyi állapota miatt állandó gondozásra szorul. A párom el veszítette a munkáját is emiatt.

A külföldön élő bátyja szokott anyagilag támogatni minket. Ő ki tudna fizetni egy ápolót vagy egy otthont is de az anyjuk ebbe nem megy bele. Állandóan érzelmileg zsarolja a párom. Olyat is hallottam már egy veszekedés közbe hogy föl gyújtja a házat vagy ki tagadja. Erre még rá tesznek egy lapáttal a pénzéhes nővérei akik soha nem segítenek de már most az örökség miatt ölik egymást. Minden napos a feszültség nem bírok már így élni.

Tudomasomra jutott hogy a párom meg akarja kérni a kezem, de nem tudom mit mondhatnék amikor már hónapok óta a szakításon gondolkozom. Van jogom arra kérni hogy kezdjünk új életet az anyja nélkül? Őt meg rakják csak szépen be valami otthonba, mert az nem állapot hogy tönkre tesz minket?

2023. aug. 10. 08:34
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
7%

Bírom ezt a hozzáállást amit itt produkáltok ezzel a "legsürgősebben húzd el a csíkot" hozzáállással. Nyilván a kérdező párjának az anyjától az érzelmi zsarolás egy nagyon aljas dolog, de normál esetben, ha valakinek jó a kapcsolata a szüleivel, akkor értelemszerűen nem fogja magára hagyni a szüleit. Mert ők sem jó kedvükben cserélték a gyerekük szaros pelenkáját, amikor még nem volt szobatiszta a gyerek.

Ettől még nyilván opció az, hogy elhagyja a párját a kérdező, de akkor fordított esetben se várja el később, ha más ott hagyja őt az első nehezebb élethelyzetben.

2023. aug. 10. 09:10
 12/43 anonim ***** válasza:
93%

Mond el neki aztán majd ő dönt.

Én nem tenném ki ennek a gyerekem de hát ez én vagyok.

2023. aug. 10. 09:14
 13/43 anonim ***** válasza:
85%

11

A szülők VÁLLALTÁK a gyereket, és max 2-3 évig cserélték a szaros pelenkát. Mit csináljon az az ember, aki élné az életét, de 15-20 évig röghöz van kötve a szülei miatt, és 15-20 évig cserélheti a szaros pelenkájukat?

De most komolyan, szóljon a szüleiről az egész élete? Ne nyaraljon, ne tervezzen, ne legyen ideje párt találni, gyereket vállalni stb? Na ne már.

A szülők anyagi támogatása szerintem alap, de egy önzetlen anya ilyenkor magától felajánlja, hogy öregotthonba megy, és nem teszi tönkre akár évtizedekre a saját gyereke életét.

2023. aug. 10. 09:18
 14/43 anonim ***** válasza:
82%
11, azert van különbség. A gyereket a szülő választja, a gyerek nem választhat szülőt.
2023. aug. 10. 09:20
 15/43 anonim ***** válasza:
91%

Vannak akik maguknak nevelnek gyereket hogy az ne léphessen le soha hanem őket szolgálja.

Az ilen gyerekek felnotten is lelki nyomorékok. Családra képtelenek.

En nem tudom hogy lehetnek anyák ilyenek. En azt konnyezném meg amikor megházasodik a gyerekem jo munkája van szep családja lett. Hogy sikerult az élete.amikor a halálos ágyamnál azt látom minden rendben van vele, akkor is ha már nem vagyok, elengedhetem a kezét. Es nem az ellenkezőjét hogy tönkretettem a saját gyerekem életét.

2023. aug. 10. 09:23
 16/43 anonim ***** válasza:
89%

Ismerek bántalmazó anyát

Mindkét fia agresszív nőverő lett. Es az az anya ma is annak örül hogy a fiai mellől menekülnek a nők es képtelenek egy normális családi kapcsolatra. Szinte tapsol is egy egy szakításhoz. Hogy megmarad neki a gyereke.

Azt nem értem miért nem ah anyjukat verik az ilyenek akiknek ezt köszönhetik hogy sèrültek lettek?

2023. aug. 10. 09:27
 17/43 anonim ***** válasza:
12%
11! Hányingerkeltő ez a szülők elleni gyűlölködés, de remélem ők s ezt kapják majd öregkorukban a saját kölkeiktől, hogy "bocs anya, de leszarlak" megérdemlik!
2023. aug. 10. 09:30
 18/43 anonim ***** válasza:
93%

Alap ha vki gyereket vállal hogy kicseréli a pelenkájàt. Ezt vállalta. Nem a gyerek kèrte!

Az a szülő a hányingerkeltő aki nem hagyja élni a gyerekét.

Neki lehetett gyereke családja a gyerekének meg ne legyen soha?

2023. aug. 10. 09:35
 19/43 anonim ***** válasza:
74%

17

Ha én ennyire egoista, nárcisztikus, önző vén pics@ leszek, akkor meg is érdemlem. Szeretném úgy nevelni a gyerekeimet, hogy ne engedjék magukat kihasználni SENKI által. Általam se, ha véletlenül elhülyülnék öreg koromra.

2023. aug. 10. 09:36
 20/43 anonim ***** válasza:
91%

Meg akik leszedik a gyefeküket hogy ne egx nővel tervezzen házat életet hanem adja haza mindet.

Viszont az ilyenek meg is ölték volna az anyósukat ha a férjük nem haza adta volna a lèt hanem az anyjának.

2023. aug. 10. 09:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!