Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom kritizálta, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom kritizálta, hogy mit veszek magamnak a boltban. Túlreagálom?

Figyelt kérdés
Friss kapcsolatról van szó. Eddig körülbelül 5x mentünk el együtt boltba. Azt tudni kell, hogy én néha úgy vásárolok, ha nem sok minden van otthon, hogy a fejemben van 1-2 dolog, amit tuti kell vennem, és ha a boltban meglátom, hogy a kedvenceim épp akciósak, akkor még azokat is berakom a kosárba. A barátom egy ilyen pillanatban megjegyzést tett, hogy szerinte én össze-vissza vásárolok, és amit csak megkívánok megveszem. És biztos szükségem van ezekre az élelmiszerekre. Ugye a saját pénzemből fizetek, szóval nem rajta élősködök. Havi élelmiszer költésem 1 főre 40-65 ezer Ft között szokott lenni, tehát szerintem nem is költök erre extrém sokat. Jogosan szólt bele 1 hónapos párkapcsolat esetében? Ő neki eddig a szülei vették az élelmiszert, én pedig 2 éve élek egyedül, és intézem magamnak.

2023. aug. 9. 17:09
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
83%

15 os:

Azt kell mondanom igazad van.

Csak én extrém türelmes vagyok, sok mindent elturok amit nem kellene azt is.

Ha visszanezem az életem valszeg nálam is kb.igy kezdődött, majd bántalmazó kapcsolatta alakult ugy hogy észre se vettem hogy jutottunk odáig.

És persze ugyis en voltam a hibás.

Egy ilyen ember mellett csak folyton hibás lehetsz, véget nem érő veszekedesekkel nézel szembe ha esetleg megpróbálod védeni magad.

2023. aug. 16. 07:07
 32/32 anonim ***** válasza:
75%

A beszólongatások , utanna csak neked akarok jót tipikus bántalmazó, irányíthatós , csesztetős duma.

A folytonos veszekedés, semmi se elég jó amit csinálsz, örökös megfelési kényszer ez az ami rád vár az ilyen szemelyel.

2023. aug. 16. 08:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!