Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazam van vagy túlreagàlom a dolgot?
Szóval a férjemnek olyan a munkahelye, hogy céges autóval jár munkaidőben. A cég tulajdonosànak a felesége sokszor felhívja és megkéri a páromat, hogy a céges autóval intézze az ő saját privát dolgait. Eleinte nem szóltam, akkor a 15 éves lányát kellett edzésre hordania, de mostanában már nagyon ràszokott a nő, hogy ugrassza a férjemet. Ma pl. 3x kellett mennie, mert a nő autómosóba vitte el a kocsiját, S addig haza kellett őt vinni, majd vissza is, amikor kész lett a saját autója. Délután megint a lányát vinni.
Szóltam a férjemnek, hogy azért nem ez van a munkaköri leíràsàban, hogy állandóan taxizzon. Azt mondta, mit tegyen, ha munkaidő alatt kérik, meg kell tegye. Meg hogy féltekény vagyok. Lehet. De szerintem akkor is ez már túlzás. Mit gondoltok?
Fel is lehet mondani, ha nem tetszik neki.
A férjed sofőr lett.
Ha tetszik neki a nőci és fordítva, akkor abból ungabunga lesz...
Minden,amit érzel,jogos,valamiért benned van a félelem,nyilván nem véletlenül.
Ha túl gyakorivá válnak ezek a kocsimosások,kezdhetsz szerintem rácsapni arra a bizonyos asztalra!...
Nem kell résen lenni, mondjon fel a férjed, ha nem teszi meg, akkor keress szeretőt, legyetek nyitott kapcsolatban, vagy válj el.
Neki mégha nem is tetszik a nő jelenleg fog tetszeni és félre fog lépni, mint a sicc.
Hát alapvetően jó. De azért szokott lenni vita köztünk. Amúgy ragaszkodik hozzám, és van két gyerekünk is, akiket nagyon szeret.
Egy éve is volt egy eset. Jàrt ultrahangos kezelésre a gerince miatt. Én meg akartam őt lepni és utána mentem a gyerekeimmel. A hely, ahol kezelték olyan volt, hogy csak egy függönnyel volt elhúzva, a helyiség ahol feküdt. Ő nem tudta, hogy ott vagyunk, de mi mindent hallottunk, ahogy negédesen vihogott, flörtölt az egészségügyis nővel. Amikor kijött és meglátott engem és a gyereket, az addig vidám arca olyan volt, mintha leforràztàk volna. Utána zavarban is volt és veszekedtünk. Szóval nem bízok meg benne sajnos. Persze egy beszélgetés meg nem megcsalás, de hát alkalom szüli a tolvajt...
Az elején még talán azt mondtamvolna, hogy igazad van, légy résen.
Na de ez az ultrahangos sztorid nagyon gáz. Elmész gyerekestől, hogy meglepd a kezelésen..pfff. Mi van? Kb fél óra egy kezelés, mégis mit akartál meglepni rajta? Utánamész gyerekkel, aztán csodálkozol, hogy furán néz amikor meglát? Legalább egy orvosikezelésen hagyd békén a férjed, te beteg vagy, betegesen féltékeny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!