Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Igazam van vagy túlreagàlom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igazam van vagy túlreagàlom a dolgot?

Figyelt kérdés

Szóval a férjemnek olyan a munkahelye, hogy céges autóval jár munkaidőben. A cég tulajdonosànak a felesége sokszor felhívja és megkéri a páromat, hogy a céges autóval intézze az ő saját privát dolgait. Eleinte nem szóltam, akkor a 15 éves lányát kellett edzésre hordania, de mostanában már nagyon ràszokott a nő, hogy ugrassza a férjemet. Ma pl. 3x kellett mennie, mert a nő autómosóba vitte el a kocsiját, S addig haza kellett őt vinni, majd vissza is, amikor kész lett a saját autója. Délután megint a lányát vinni.

Szóltam a férjemnek, hogy azért nem ez van a munkaköri leíràsàban, hogy állandóan taxizzon. Azt mondta, mit tegyen, ha munkaidő alatt kérik, meg kell tegye. Meg hogy féltekény vagyok. Lehet. De szerintem akkor is ez már túlzás. Mit gondoltok?

2023. aug. 2. 21:47
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Utolsó, nincs igazad, a férjem mindenhová egyedül jár. Nyugodj meg, békén van hagyva. Én is járok dolgozni és háztartást vezetek, nem érek rá a nyakán lógni.... Az eset idején mi is ott voltunk családostul, csak mi vásároltunk és már készen voltunk. Amúgy a gyerekek akartak apa után menni főleg. De mindegy is. Itt a lényeg, hogy úgy hallottam a beszélgetni a férjemet, ahogy eddig sosem. Otthon nem mutatta ezt az arcát. Inkább az a szomorú, hogy máshogy viselkedett.
2023. aug. 3. 06:06
 12/14 anonim ***** válasza:
Otthon mégis hogy a fenébe tudná mutatni ezt az arcát? :D Amúgy meg jó egy kis féltékenység. Ha azt éreznéd, hogy a férjed a kutyának se kell, hidd el, az még rosszabb lenne.
2023. aug. 3. 09:44
 13/14 anonim ***** válasza:
Igazad van a férjed egy ügyeletes csicska lett.
2023. aug. 3. 19:50
 14/14 anonim ***** válasza:
Mi újság veletek kérdező?
nov. 12. 03:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!