Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom kritizálta, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom kritizálta, hogy mit veszek magamnak a boltban. Túlreagálom?

Figyelt kérdés
Friss kapcsolatról van szó. Eddig körülbelül 5x mentünk el együtt boltba. Azt tudni kell, hogy én néha úgy vásárolok, ha nem sok minden van otthon, hogy a fejemben van 1-2 dolog, amit tuti kell vennem, és ha a boltban meglátom, hogy a kedvenceim épp akciósak, akkor még azokat is berakom a kosárba. A barátom egy ilyen pillanatban megjegyzést tett, hogy szerinte én össze-vissza vásárolok, és amit csak megkívánok megveszem. És biztos szükségem van ezekre az élelmiszerekre. Ugye a saját pénzemből fizetek, szóval nem rajta élősködök. Havi élelmiszer költésem 1 főre 40-65 ezer Ft között szokott lenni, tehát szerintem nem is költök erre extrém sokat. Jogosan szólt bele 1 hónapos párkapcsolat esetében? Ő neki eddig a szülei vették az élelmiszert, én pedig 2 éve élek egyedül, és intézem magamnak.

2023. aug. 9. 17:09
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
94%
Valóban semmi köze. Amúgy szerintem egy hónapban kajára ilyen árak mellett ez baromira nem sok. Sőt, elég kevés, hogy csinálod?:D
2023. aug. 9. 18:05
 12/32 anonim ***** válasza:
83%

Van rá pénzed, megveszed. Mi a probléma? Mondd neki ezt.

Ja és ne szóljon bele.

2023. aug. 9. 18:11
 13/32 anonim ***** válasza:
3%

Lehet csak javaslatot tett , azért durva mennyire nagy dobra veritek.

Lehet csak meg akarta kérdezni csak kicsit másképp forgalmazott.

Elmondta a véleményét, megveszed mert neked kell és ennyi.

Ha vitatkozik emiatt az más, de minden szir szarért szakitani is gyerekes már.

2023. aug. 9. 19:01
 14/32 anonim ***** válasza:
71%

Felejtős az ilyen ember.

Aki már ilyen apróságokba is beleszól, hamarosan már mindenbe beleugat.

Még most dobd ki, mielőtt komolyabban összekeveredtek, mert pokollá teszi majd az életedet.

Ne járj úgy, mint én...

2023. aug. 9. 19:01
 15/32 anonim ***** válasza:
84%

13-as, MIÉRT ugat bele abba, amihez semmi köze?

Kettő: miért szól be a kérdezőnek, "minden szir szart összevásárolsz"? Így ilyen szavakkal. Nem, ez NEM egészséges párkapcsolati dimanika, bocs, és minden bántalmazó kapcsolat ehhez hasonló apró cs.sztetésekkel kezdődik.

Kellene a francnak olyan ember, aki apróságokon is totál fennakad, meg megjegyzéseket tesz - és ez nem gyerekesség, szimpla "önvédelem".

Az én bántalmazó kapcsolatom is ehhez hasonló csipkelődésekkel kezdődött és végül erőszakban végződött.

2023. aug. 9. 19:03
 16/32 anonim ***** válasza:
84%
Azt mondják, válogassuk meg, milyen pasikkal jövünk össze, de ha ezt tesszük, az is baj.
2023. aug. 9. 19:04
 17/32 anonim ***** válasza:
89%

Azt mondta, a jó szándék vezérelte, mert hogy látta, hogy én nagyon tudatosan figyelek a költéseimre, és hogy lehet nem tűnt fel nekem, hogy mindenre elcsábulok, és hogy fel akarta rá hívni a figyelmemet. - aha, persze. Ne dőlj be neki, csak rózsaszín cukorpapírba csomagolva tálalja a sz.rt.

Nevelőanyám dettó ugyanezzel a passzív-agresszív "csak neked akarok jót" - bullshittel tálalta az összes! beszólását :D

2023. aug. 9. 19:05
 18/32 anonim ***** válasza:
49%

Biztos, hogy oka van, hogy beleszólt, de biztos, hogy nem az, amit ő mond.

Lehet, hogy úgy gondolja, hogy szórod a pénzt, és már most azon aggódik, hogy az övét is szórnád. Aki így vélekedik, pláne mindenféle ők nélkül, csak mert nő vagy, azt hagyd meg anyukának, kínlódjon vele ő.

Lehet, hogy azt gondolja, hogy túl sok kaját vettél, és ha egyszerre befalod, akkor el fogsz hízni. Ebben az esetben meg egy felszínes idióta, akivel hosszú távon megint nem érdemes tervezni.

De te tudod, hogy akarsz-e egy ilyen kapcsolatban lenni vagy sem.

2023. aug. 9. 19:11
 19/32 anonim ***** válasza:
74%

#13: Ha valaki nem kérdezi a véleményed, akkor az a helyes viselkedési forma, hogy befogod a lepénylesőd nem benyögöd, hogy szerinted nem úgy kellene vásárolni úgy, hogy életedben vasaroltal magadra csak most kezdted el és nem a te penzedrol van szo!

Alapvető fontosságú emberi viselkedést nem ismeri és ezek szerint a szociális képesség terén sem remekel, mert nem is olyan módon mondja el a kéretlen véleményét ahogyan kellene!

Nagydobra kell verni, mert egy nyomika az a fiú jó pár szinten és mert igen valószínű, hogy uralkodna a kérdező felett, hogyha hagyná! Ne egy hónap után üsse bele azt a görbe boszorka orrát amibe nem kell, hanem házasság és közös kassza után, de akkor is csak olyan esetben, hogyha a kérdező tényleg herdálná a pénzt!!!

2023. aug. 9. 19:12
 20/32 anonim ***** válasza:
77%

Már most magyarázkodsz, de nagyon rosszul teszed. Semmi okod a magyarázkodásra a párodnak, mert egészen egyszerűen nem tartozik rá, hogy te a saját pénzedből mikor-mit-mennyit vásárolsz - főleg egy hónap "kapcsolatkezdemény" után nem. Hogy milyen élelmiszereket veszel magadnak a saját pénzedből, az még 50 év házasság után is egyedül rád tartozna, nemhogy egy éppen csak ismerkedési fázisban lévő kapcsolatban.

Az irgalmas szamaritánus dumát meg nehogy bevedd, ő nem segíteni akar neked, hanem irányítani. Jól mondják a többiek, ismerem én is ezt a típust, ez csak a kezdet. Szépen fokozatosan mindenbe bele fog szólni.

2023. aug. 9. 19:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!