Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi idő után keresnek fel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után keresnek fel a férfiak, ha szünetet tartotok?

Figyelt kérdés

Párommal úgy éreztük nem akarjuk folytatni tovább azt a kapcsolatot, amiben voltunk, így hát amellett döntöttünk, hogy szünetet tartunk, hogy kicsit átértékeljük a dolgokat és hiányozzunk egymásnak.

Azt tudni kell rólunk, hogy 10 éve ismerjük egymást és elválaszthatlanok vagyunk mióta ismerjük egymást. Tudom, hogy egyikünknek sem lesz párja, de én abban bízok ez nem hosszú szünet lesz, maximum 2-3 hét. Szóval volt bárkinek hasonló? Mennyi idő alatt készültetek fel a további folytatáásra?

2023. aug. 7. 14:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A FÉRFIAK semennyi idő után nem keresnek, mert egy férfi nem játszik az érzéseiddel. Hogy a pasikák, fiúcskák mit csinálnak, az meg ne érdekeljen.
2023. aug. 7. 18:42
 12/12 anonim ***** válasza:

Az, hogy veszekedés után pár napig nem találkozunk, de közben hiányzunk egymásnak: oké.

Szünet: nem oké. Ez amolyan "azzal dugok akivel akarok, mert éppen szünet van".

Tőlem életemben egy nő kért szünetet, ez a mai napig tart, sőt még fog is életem végéig.

2023. aug. 8. 12:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!