Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy élted túl a szakítást, mikor 1000000000000000%-ig szerelmes voltál és elhagytak? (Nem 14 évesek véleményére lennék kiváncs. )
Figyelt kérdés
2010. okt. 15. 11:16
11/13 anonim válasza:
12:59-es. Ja, ha barátilag szereti az ember akkor így van. De aki szerelmes a másikba az persze hogy nem tudja elviselni hogy a szerelme mással van. Ennek semmi köze nincs ahhoz hogy magunkat szeretjük. Hülyeség.
12/13 anonim válasza:
persze, én már csak ilyen hülyének születtem. :)
13/13 anonim válasza:
Hónapokig roszul voltam az utcára alig akartam emberek közé menni. lefogytam vagy 6 kg-ot a barátnőim hiába hivtak nem mentem velük sehova ha rá gondoltam nagyon sokszor sirtam .Képtelen voltam vagy majdnbem fél évig még arra is hogy rá nézzek másik fiura én nem tagadom engem szörnyen megviselt mikor őt elvesztetem mert életembe elöszőr abba a srácba voltam szerelmes én nem szégyelem a mai napig se hogy rengeteget szenvedtem miatta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!