Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ebben a helyzetben?
1 éve vagyunk együtt a párommal 24 évesek vagyunk. Bp-n élünk. Én (N), vidéki megeszékhelyren nőttem fel, ott van a családom.
Nálunk mindig az volt/van, hogy a szülinapokat/évfordulókat/diplomaosztókat, megünnepeljük, közös ebéddel étteremben. Szerencsére ebből az utóbbi évben sok volt, hiszen a testvérem is lediplomázott, nagypapám meggyógyult a betegségéből, ezért tudtunk ünnepelni. Ezeket az ebédeket mindig hétvégére tettük, hogy mindenekinek jó legyen. (családból szinte mindenki hétköznap dolgozik.)
És itt jön a gond. A párom, mindig nyafog, hogy már megint menni kell le, és hogy nálunk mindig van valami "evészet".
Most mondjam azt hogy ha nem akarsz lejönni hozzánk, akkor ne gyere?
Le leszek szavazva, de nem nagyon érdekel. :)
Először is meg fogod itt kapni, hogy nem illetek össze, szakíts. :D
Másodszor: ez két külön kultúra, egyik sem jobb, vagy rosszabb. Ő se nézze ezt le, de te se tekintsd antiszocnak. Tudom itt el fogják mondani, hogy de az. :D
Szerintem erről beszélgetni kell. Nem biztos hogy abban a közegben ő jól érzi magát, lehet hogy nem tud felszabadulni. Pl Pesten nem feltétlenül szokás összejönni, de Pesten kívül sok helyen alap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!