Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet párom nem is szereti a saját fiát, mert mióta megszületett egy éve nem foglalkozik vele semmit, még tisztába sem tette egyszer sem? Változhat ez?
Figyelt kérdés
2023. aug. 2. 21:16
1/11 anonim válasza:
Változhat ha nagyobb lesz esetleg, mert akkor már nem kell pelenkázni, altatni és ilyenek, de őszintén nem fogja szeretni soha.
2/11 anonim válasza:
Persze! Rengeteg szülő nem szereti a gyerekét. Összesen nézve lehet a szülők fele sem.
3/11 anonim válasza:
Ha a párod az apuka, akkor fog változni. Majd mikor már lehet játszani a gyerekkel, néha szórakozik vele egy kicsit, mint egy játékbabával, körbemutogatja a családnak meg a haveroknak, hogy milyen menőn pecáznak, bicikliznek vagy épp fagyiznak a kis trónörökössel, aztán legfeljebb 1-2 óra múlva visszaadja neked, hogy csináld az aprómunkát, neki más dolga van.
5/11 anonim válasza:
Nem lehet, hanem biztos. Ha már a születése óta sem érdekli, mint saját gyereke, mit gondolsz, mit vetít ez elő? Ha lesz is valami később, az max ilyen kirakatkapcsolat lesz.
Aki mást mond, hazudik.
6/11 anonim válasza:
Miért kell lepontozni az igazságot? Rengeteg szülő nem szereti a gyerekét. Csak megcsinálta, aztán leszarja, jó esetben úgy ahogy gondoskodik a fizikai szükségleteiről, de ennyi. Ezen mi olyan "felháborító"?
7/11 anonim válasza:
1# vagyok és én is le vagyok, pedig igaz, amit írtam hiába nem tetszik.
9/11 anonim válasza:
Ez szomorú igazság, és sajnos egyre több ilyen szülő van, én azt tapasztalom.
10/11 anonim válasza:
Az unokámmal járok a helyi játszótérre. Az ott játszó kisbabák felét rendszeresen az apukák hozzák, és órákat játszanak velük. Hála Istennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!