Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet párom nem is szereti a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet párom nem is szereti a saját fiát, mert mióta megszületett egy éve nem foglalkozik vele semmit, még tisztába sem tette egyszer sem? Változhat ez?

Figyelt kérdés
2023. aug. 2. 21:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
62%
Változhat ha nagyobb lesz esetleg, mert akkor már nem kell pelenkázni, altatni és ilyenek, de őszintén nem fogja szeretni soha.
2023. aug. 2. 21:19
 2/11 anonim ***** válasza:
50%
Persze! Rengeteg szülő nem szereti a gyerekét. Összesen nézve lehet a szülők fele sem.
2023. aug. 2. 21:21
 3/11 anonim ***** válasza:
58%
Ha a párod az apuka, akkor fog változni. Majd mikor már lehet játszani a gyerekkel, néha szórakozik vele egy kicsit, mint egy játékbabával, körbemutogatja a családnak meg a haveroknak, hogy milyen menőn pecáznak, bicikliznek vagy épp fagyiznak a kis trónörökössel, aztán legfeljebb 1-2 óra múlva visszaadja neked, hogy csináld az aprómunkát, neki más dolga van.
2023. aug. 2. 21:26
 4/11 anonim ***** válasza:
52%
Akarta?
2023. aug. 2. 21:27
 5/11 anonim ***** válasza:
88%

Nem lehet, hanem biztos. Ha már a születése óta sem érdekli, mint saját gyereke, mit gondolsz, mit vetít ez elő? Ha lesz is valami később, az max ilyen kirakatkapcsolat lesz.

Aki mást mond, hazudik.

2023. aug. 2. 21:50
 6/11 anonim ***** válasza:
85%
Miért kell lepontozni az igazságot? Rengeteg szülő nem szereti a gyerekét. Csak megcsinálta, aztán leszarja, jó esetben úgy ahogy gondoskodik a fizikai szükségleteiről, de ennyi. Ezen mi olyan "felháborító"?
2023. aug. 2. 22:02
 7/11 anonim ***** válasza:
25%
1# vagyok és én is le vagyok, pedig igaz, amit írtam hiába nem tetszik.
2023. aug. 2. 22:09
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Kevés az esély, hogy valtozik.
2023. aug. 2. 22:51
 9/11 anonim válasza:
61%

Ez szomorú igazság, és sajnos egyre több ilyen szülő van, én azt tapasztalom.

2023. aug. 3. 09:41
 10/11 anonim ***** válasza:
Az unokámmal járok a helyi játszótérre. Az ott játszó kisbabák felét rendszeresen az apukák hozzák, és órákat játszanak velük. Hála Istennek.
2023. aug. 10. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!