Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Honnan lehet erőt meríteni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet erőt meríteni?

Figyelt kérdés

Úgy érzem nincs erőm semmihez. Vagyok mint egy zombi.

Belefáradtam mindenbe, így erőm sincs lelkizni átbeszélni hogy mi legyen velünk.

2023. aug. 2. 19:04
 1/4 Ghgj ***** válasza:
100%
Onnan, hogy kilépsz. Én is voltam ilyen helyzetben, minden nap csak arra vágytam, hogy tompulhassak, mert szörnyű volt az életem mellette. 5 év masszív munka volt túllépni. Kezdj neki te is.
2023. aug. 2. 19:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Szakíts és lesz erőd.
2023. aug. 2. 19:23
 3/4 A kérdező kommentje:
Ezt az erőtlenséget elsősorban nem a kapcsolatom okozza, hanem hogy a munkámat se szeretem. Nem érzem magam hasznosnak, nem " érzem hogy az enyém lenne" muszájból csinálom. Nincs jovokepem se célom..utána jön csak a kapcsolat
2023. aug. 2. 20:31
 4/4 anonim ***** válasza:

"Honnan lehet erőt meríteni?"

Az erőforrásból!

2023. aug. 2. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!