Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem ad erőt és kitartást...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem ad erőt és kitartást a gyerekem, hogyan lehetek ki egy pasi miatt ennyire és a Kisfiamból se tudok erőt meríteni?!

Figyelt kérdés
2017. márc. 8. 03:35
 1/7 A kérdező kommentje:

Rossz anya vagyok???? Nem a gyerekem apjáról van szó.

Ilyen rossz anya vagyok??????

2017. márc. 8. 03:36
 2/7 anonim ***** válasza:

Mondjuk ebbol nem sok infot tudtunk meg. Ha leirnad, mi tortent, es mit jelent konkretan hogy "kivagy" talan erdemi valaszt is fogunk tudni adni.

Azt mondanam latatlanban, hogy nem vagy rossz anya, mert van ugye a gyereked, es van a szerelmi eleted.

Viszont nem tudom szinten, hogy konkretam miben rejlik, hogy "kivagy", tehat csak szomoru a hangulatod a szerelmi banatban, vagy esetleg a gyerek is karat latja, mert nem mentek sehova, csak otthon sirsz. Ha utobbi, akkor legalabb a kedveert valoban egy picit ossze kellene kapnod magad, hisz o nem tehet semmirol, de ettol meg nem leszel rossz anya, maximum a viselkedesed nem a legmegfelelobb.

Es persze kerdes az is, hogy egy komolyabb kapcsolat utan sirsz, amiben hazudoztak, atvertek, vagy egy eppen csirazo utan ahol maximum te erezted, hogy o az igazi, a masik oldalrol viszont ez nem volt meg...

2017. márc. 8. 03:59
 3/7 A kérdező kommentje:
Már 2 és fél éve "együtt" vagyunk. Vagyis most külön. Igen, utána sírok erre értettem hogy rossz anya vagyok és nem foglalkozom eleget a gyerekemmel aki 5 és fél éves.
2017. márc. 8. 04:11
 4/7 A kérdező kommentje:
Befordultam. Nagyon. Nagyon. Nagyon. Hogy lehet ez hogy mindenki a gyerekemmel jön hogy foglalkozzak Vele, Ő az első. Ne a pasival. Másképp szeretem a gyerekemet, mint egy férfit. Tudom, tudom, most kapom majd hogy leszar0m a gyerekemet mindenkitől ezt kapom!!!! Ezért vagyok rossz anya! Mert azt mondják egy pasi többet ér mint a saját Kisfiam!!!!! De ez nem így van, annyira szeretem ezt az embert!
2017. márc. 8. 04:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia! Dehogy vagy rossz anya, hiszen aggódsz miatta! És miért ne lehetnének egy anyának is érzései? Nehogy azt hidd, hogy más tökéletes anya, csak szereti mindenki azt mutatni hogy tökéletes, és ez gyakran össze tudja zavarni az embert, mert magát elkezdi hasonlítgatni! Nyugi, először is, nem vagy egyedül ne aggódj, és nem vagy rossz anya. Szerelmi bánatod van, ami természetes, amit csak tetéz, hogy közben magadat okolod, ostorozod, hogy többet kéne foglalkozni a fiaddal. A környezetedben nincs valaki, aki tudna vigyázni a kisfiúra, nagymama, barátnő vagy ilyesmi, amíg te egy két napra egyedül maradhatnál és átgondolhatnád nyugodtan, lelkiismeret furdalás nélkül a dolgokat! Elmész egyet egyedül sétálgatni, kávézni a városban, gondolkodni, nyugodtan. És közben nem kell, hogy a fiadon aggódj, minden anyának jár egy kis szabadidő amit magára fordíthat! A pasiról pedig nem tudok semmit, hogy mi történt, miért hagyott ott, miért tetted idézőjelbe hogy együtt voltatok, együtt is éltetek?
2017. márc. 8. 09:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Akkor lennél szar anya, ha benne maradnál egy rossz, boldogtalan, bántalmazó, toxikus, se veled, se nélküled kapcsolatban csak azért, mert szerelmes vagy. Ha ezt a mintát tanítanád a gyerekednek és ha nem tudnál kilépni egy összeférhetetlen kapcsolatból az érzelmeid miatt. Na AKKOR szar anya lennél. Teljesen érthető, ha megsiratod a szakítást, ettől még nem leszel rossz.
2017. márc. 8. 10:36
 7/7 anonim válasza:
Más szituban vagyok mint te, de abban hasonló, hogy gyerekeim vannak és nagyon durva szerelmi bánatom van. Ez nagyon nehéz. Ha az ember igazán szerelmes, az annyira intenzív, hogy igen, jobban szereti a szerelmét, mint a saját gyerekét. Ez már önmagában elég elképesztő, lelkiismeret furdalást okoz. A szerelmi bánat meg egy katasztrófa gyerek mellett, mert az ember depressziós, lehangolt, boldogtalan és nem tudja úgy ellátni a feladatait, mint annak előtte, vagy amennyire szeretné. Én abban bízom, hogy el fog múlni - bár egyenlőre nem látom a végét - és újra normális leszek. Kitartást és a legjobbakat kívánom neked!
2017. márc. 8. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!