Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem ad erőt és kitartást a gyerekem, hogyan lehetek ki egy pasi miatt ennyire és a Kisfiamból se tudok erőt meríteni?!
Rossz anya vagyok???? Nem a gyerekem apjáról van szó.
Ilyen rossz anya vagyok??????
Mondjuk ebbol nem sok infot tudtunk meg. Ha leirnad, mi tortent, es mit jelent konkretan hogy "kivagy" talan erdemi valaszt is fogunk tudni adni.
Azt mondanam latatlanban, hogy nem vagy rossz anya, mert van ugye a gyereked, es van a szerelmi eleted.
Viszont nem tudom szinten, hogy konkretam miben rejlik, hogy "kivagy", tehat csak szomoru a hangulatod a szerelmi banatban, vagy esetleg a gyerek is karat latja, mert nem mentek sehova, csak otthon sirsz. Ha utobbi, akkor legalabb a kedveert valoban egy picit ossze kellene kapnod magad, hisz o nem tehet semmirol, de ettol meg nem leszel rossz anya, maximum a viselkedesed nem a legmegfelelobb.
Es persze kerdes az is, hogy egy komolyabb kapcsolat utan sirsz, amiben hazudoztak, atvertek, vagy egy eppen csirazo utan ahol maximum te erezted, hogy o az igazi, a masik oldalrol viszont ez nem volt meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!