Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az nagyon gáz, ha egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az nagyon gáz, ha egy nő megkéri a vőlegényét, hogy ne legyen vetkőzős lány a legénybúcsún? Megkéri, hogy szóljon a barátainak is, hogy ne szervezzenek.

Figyelt kérdés

Ez már ráakaszkodás, kontrollmánia, túlzott féltékenység?

Természetesen a nőnek se lenne semmilyen vetkőzős férfi a lánybúcsúján.

2023. aug. 2. 09:52
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Utolsó szabad estéje? :O Miért, a házasság egy börtön, már nem bulizhat soha többet? Eddig is párkapcsolatban volt és akkor se "szabadott" megcsalni, akkor a legénybúcsún se, és utána sem kéne.
2023. aug. 2. 10:43
 22/30 anonim ***** válasza:
45%

Ez az, hogy nem kéne de te neked tudni illene, hogy képes-e rá vagy se!

Szerelmes férfi nem akar olyan legénybúcsút, aki tisztel olyan se! De aki csak szeret, ragaszkodik hozzád, régóta együtt vagytok az lehet, hogy szeretne, de még mindig nem tuti, hogy meg is csalna.

Az csal meg, aki a kapcsolat alatt is tojik a fejedre egyedül! Azt már csak te tudod, hogy milyen hozzád...

2023. aug. 2. 10:46
 23/30 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem meg szánalmas, aki a legénybúcsúra úgy hivatkozik, mint utolsó "szabad" este. Hogy a viharba lenne SZABAD? Bakker, eddig is párkapcsolatban élt, eddig sem volt szabad! A legénybúcsú nem az a buli, ahol mindent is lehet, mert még utoljára ki kell élni magunkat! Aki így tekint rá az se nem szereti, se nem tiszteli a menyasszonyát.

Igen is joga van a leendő feleségnek megkérni a leendő férjét, hogy ugyan ne riszáljon meg dörgölőzzön már semmilyen félmeztelen csaj az ölében. Bár elég szomorú, ha valakit erre külön kérni kell és nem jön magától..

2023. aug. 2. 10:46
 24/30 anonim ***** válasza:
89%
Aki normális ember, annál a házasság semmivel nem kötöttebb.
2023. aug. 2. 10:57
 25/30 anonim ***** válasza:
91%
És miért is kell egy félmeztelen vetkőzős lány a "legényélet búcsúztatásához"?? Normál embereknél a párkapcsolat is komoly, kötöttségekkel járó kapcsolat és ahogy házasságban, úgy párkapcsolatban sem elfogadható a másik iránti tiszteletlenség, megcsalás stb. Vicces (és egyben szomorú), hogy ezt valakinek magyarázni kell, Mrs. Éles Kés. :)
2023. aug. 2. 11:02
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez kapcsolat függő. Én nem megkérem, hanem kerek perec közlöm már a kapcsolat elején és a kapcsolat alatt folyamatosan, hogy az ilyesmi nem fér bele. Se a kapcsolat elején, se közben, se "csak egyszer, a legénybúcsún", se soha. Eleve nincs igényem olyan emberre, aki szerint ez belefér. Ez nem féltékenység és nem is kontroll mánia. Olyan se kell, akinek nincs igénye gyerekre, vagy másképp áll az állattartáshoz. Ez sima norma beli egyezés, vagy különbség kérdése. Felesleges olyat erőltetni, ahol alap normák nem passzolnak, mert az időről időre gondot, feszültséget fog okozni.
2023. aug. 2. 11:52
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Akit meg kellene kérnem arra, hogy ne legyen már ekkora proli, az nem lenne a párom eleve. 😂
2023. aug. 2. 11:53
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Eszembe nem jutott volna ilyesmit tenni a leendő feleségemmel se a kapcsolatunk alatt, se legénybúcsú, utolsó szabad (???) este ürügyén, se azóta. Szeretem, tisztelem és nem alázom meg. Az meg mekkora f@sság már, amit itt valaki írt, hogy egy ilyen kéréssel nevetségessé teszi a nagy férfiállatot...
2023. aug. 2. 13:21
 29/30 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Szerintem az a gáz, h eleve meg kell rá kérni, szerintem annyira alap kéne hogy legyen, hogy nem vetkőzős lányokat les a leendő férjem az esküvő előtt....
2023. aug. 2. 17:27
 30/30 anonim ***** válasza:
0%
Meg is fog dugni valakit ..
2023. aug. 2. 21:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!