Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasi öltözéke nem tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasi öltözéke nem tetszik teljes mértékben,megmondjam neki?

Figyelt kérdés

Adott egy srác, akivel ismerkedek. 6 éve él egyedül.

Nem iszik, nem dohányzik, rendszerető, megfelnek nekem ezek a tulajdonságai.

Viszont az elején még nem figyeltem, hogy a fehér cipője bár tiszta, de tudjuk, hogy az idővel már piszkosszürke lesz, vagy épp sárgul.

Aztán táskát most láttam először nála, az bár márkás, a műbőr elég kopott egy jó részen.

Ezeket annak is betudom, hogy 6 éve van egyedül, lehet ezekre nem adott. Előtte volt hosszú távú kapcsolata.

Nem tudom jelezzem-e neki, hogy örülnék, ha mondjuk másik táskát hordana, venne?

Hozzá kell tennem, az előző pasi, akivel ismerkedtem, pár ruhát hordott kb., majd ahogy megismerkedtünk szélesedett az öltözéke meglepő módon. Igaz ő az ismerkedésre virult ki.

2023. aug. 1. 19:19
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Igen, megvan a vonzalom. És nem is néztem az elején ezeket, de ahogy jobban megfigyelem, látom, ha ezek rendben lennének, még jobb lenne.

De lehet azért is vagyok kritikus, mert az előző pasi, akivel ismerkedtem, pl. cipőbolond volt vagy figyelt jobban a külsejére, de vele nem is alakultak ennyire sem a dolgok.

2023. aug. 1. 20:13
 12/19 anonim ***** válasza:

#10: 8-as vagyok, akkor tulajdonképpen igénye lenne, már csak az a kérdés, hogy össze tudjátok-e hangolni az ízlést. Tehát hogy például ha te öltöztetnéd, az neki tetszene-e.

Vagy akkor azt mondod, hogy végülis neked bejön a stílusvilága? Mármint akkor jól néztek ki együtt?

2023. aug. 1. 20:16
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy! Te mennyire örülnél neki, ha mondjuk ő meg fogfehérítést javasolna, vagy szóvá tenné, hogy le van nőve épp a hajad, körmöd? Ha összejöttök, és még mindig nagyon zavar, mondhatod neki pl., hogy: „Szívem, láttam egy tök jó táskát, ami nagyon illene hozzád, nem akarod esetleg lecserélni a régit? Látom, hogy viseltes már.” Ismerkedési szakaszban viszont nekem sokkal negatívabb tartalommal bírna egy-egy kéretlen jó tanács.
2023. aug. 1. 20:19
 14/19 anonim ***** válasza:
79%
Ez vihar egy kanál vízben.
2023. aug. 1. 21:25
 15/19 anonim ***** válasza:
67%
Hát ez kemény, hogy manapság mi egyeseknek a problémája. Nem akarlak elkeseríteni, de sokkal sokkal komolyabb gondok vannak az életben, mint hogy piszkosszürke lett a barátod cipője...
2023. aug. 1. 23:04
 16/19 A kérdező kommentje:
Én így ismertem meg, és ez ebben a "probléma", utolsó válaszoló, hogy akkor felmerül a kérdés, hogy lusta, vagy minden pasi ilyen, vagy kicsit igénytelen, valamint hajlandó-e változtatni. Azért tettem fel a kérdést, más mit gondol erről, mekkora gondnak látja.
2023. aug. 1. 23:13
 17/19 anonim ***** válasza:
65%

"Te mennyire örülnél neki, ha mondjuk ő meg fogfehérítést javasolna, vagy szóvá tenné, hogy le van nőve épp a hajad, körmöd? "

Hu én örülnék ilyeneknek mindig, szinte bárkitől, sőt megköszönöm. Bakker sokkal rosszabb ha csak gondolja, én meg nem tudom mi baja, mikor olyan egyszerű orvosolni. Vagy elmondani neki hogy ideiglenes a lenövés pl, vagy nem mindig vagyok tipptop, de fontos eseményre igen, mindenesetre napvilágra kerül a dolog.

2023. aug. 1. 23:36
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

16-ra

Amúgy teljesen érthető, hogy ilyenkor az ember lánya elkezd agyalni.

Nekem volt ilyesmi pasim, (ma már a férjem). Nála úgy láttam, a legkisebb gondja az, hogy a ruhatárát felfrissítse időnként. Mivel amúgy minden más téren rendben voltunk, és vonzalom is volt, így finoman kezelésbe vettem. Pl. meg voltunk hívva egy esküvőre, volt egy ezer éves öltönye, na mondom ezt nem. Elmentünk (nem puccos helyre, volt akkor Pesten az Öltönyház), ott rábeszéltem egyre. Aztán volt, hogy hazaállítottam egy jobb pulóverrel, pólóval, az úgy ajándék volt. Téli dzsekit együtt vettünk, úgy értve, rábeszéltem, elkísértem. Szóval felöltöztettem, hagyta is magát, így megoldódott. (Gond akkor lenne, ha olyan spúr lenne a pasi, hogy nem költ ruházkodásra, akkor lehetne elgondolkodni.)

De valószínű nem ez van, csak rá kell világítanod neki a dolgokra.

2023. aug. 2. 10:40
 19/19 A kérdező kommentje:
Már vett új cipőt, magától is látja, hogy kopottas.
2023. szept. 4. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!