Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasi öltözéke nem tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasi öltözéke nem tetszik teljes mértékben,megmondjam neki?

Figyelt kérdés

Adott egy srác, akivel ismerkedek. 6 éve él egyedül.

Nem iszik, nem dohányzik, rendszerető, megfelnek nekem ezek a tulajdonságai.

Viszont az elején még nem figyeltem, hogy a fehér cipője bár tiszta, de tudjuk, hogy az idővel már piszkosszürke lesz, vagy épp sárgul.

Aztán táskát most láttam először nála, az bár márkás, a műbőr elég kopott egy jó részen.

Ezeket annak is betudom, hogy 6 éve van egyedül, lehet ezekre nem adott. Előtte volt hosszú távú kapcsolata.

Nem tudom jelezzem-e neki, hogy örülnék, ha mondjuk másik táskát hordana, venne?

Hozzá kell tennem, az előző pasi, akivel ismerkedtem, pár ruhát hordott kb., majd ahogy megismerkedtünk szélesedett az öltözéke meglepő módon. Igaz ő az ismerkedésre virult ki.

2023. aug. 1. 19:19
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Megmutatnám a tatyóm lehet el is sírnád magad 🤣 de én szeretem sokat megéltünk együtt.
2023. aug. 1. 19:22
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Miért kéne neki elmondani? Ha tetszik adj neki esélyt, mármint ő maga és lehet jobban ad majd magára, ha nem tetszik annyira búcsúzz el tőle azt jól van.
2023. aug. 1. 19:22
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Még azért ne! Majd max. ha együtt lesztek, adhatsz neki finoman(!) tanácsokat, vagy esetleg ünnepekkor vehetsz neki pár jó cuccot.
2023. aug. 1. 19:25
 4/19 A kérdező kommentje:
Nekem fontos a saját megjelenésem és az is, hogy a másik is jól nézzem ki mellettem. Nem vagyok piperkőc csaj, nem mondom nincs pár hiba a táskámon pl. Vagy nem patyolattiszta nekem sem a cipőm. De ezek a dolgai picit zavarnak. Úgy vagyok vele egyébként, hogy kivárok még hátha változtat, vagy finoman lehet rajta változtatni.
2023. aug. 1. 19:25
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Húha, azért ez durva…

Majd veszel neki új cipőt, meg táskát, ha összeköltöztök. Azért ez nem szokott sarkalatos vagy megoldhatatlan probléma lenni a kapcsolatokban.

2023. aug. 1. 19:30
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha tiszta, rendes, Ő pedig OK, akkor most még jó ideig ne foglalkozz a ruhatárával. Még fejlődhet.
2023. aug. 1. 19:40
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy vonzó számodra? (egyes ruhadarabjaitól eltekintve)?
2023. aug. 1. 19:47
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem lehet erről beszélni. Az inkább a kérdés, hogy ebből a helyzetből te milyen következtetést vonsz le.

Én pl férfi létemre szeretek jól öltözködni, és van is igényem rá. Ez viszont nagyon ízlésbeli dolog, mert nekem nem a márka a fontos (kifelé), hanem inkább hogy színben, anyagokban harmónia legyen. A ruháim is jó állapotúak legyenek, ne legyen elhasznált.

Ezeket ma már fillérekből lehet pótolni, tehát ez csak igény kérdése, és az, hogy az illetőnek van-e egy jó ízlésvilága.

Sajnos azt látom, hogy a férfiaknak nem annyira szokás jól öltözni, mert kicsit piperkőc hatást kelt (Magyarországon legalábbis).

Egyébként Kérdező te milyen stílusban öltözöl, és akivel ismerkedsz milyen stílusban öltözik?

2023. aug. 1. 19:53
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem olyannak tunik akinek a tartalom fontosabb mint a külcsín.

Nem mindegy hogy gyöngybetukkel irod le hogy nincs semmid üres vagy.

Vagy ronda betukkel de többmillios szerzodest irsz.

Èrtsd átvitten

2023. aug. 1. 19:53
 10/19 A kérdező kommentje:

8-as válaszoló: Én sokszor farmer-csinosabb póló/blúz, de vannak nadrágban is csinosabb darabjaim. Inkább laposabb cipőt, de ritkán sportosabb cipőt is hordok.

Vannak a férfinek ingje is, több is. Azok nagyon tetszenek rajta.

Ő sportosabban öltözködik, sokszor melegítő rövidnadrágban, ha lazábban, egyébként vászonnadrágjai is vannak, farmerek mellett.

Igazából láttam képeken ezekből rajta, szóval régebbi darab némelyik öltözéke, de nem túl viseltesek.

2023. aug. 1. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!