Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasi öltözéke nem tetszik teljes mértékben,megmondjam neki?
Adott egy srác, akivel ismerkedek. 6 éve él egyedül.
Nem iszik, nem dohányzik, rendszerető, megfelnek nekem ezek a tulajdonságai.
Viszont az elején még nem figyeltem, hogy a fehér cipője bár tiszta, de tudjuk, hogy az idővel már piszkosszürke lesz, vagy épp sárgul.
Aztán táskát most láttam először nála, az bár márkás, a műbőr elég kopott egy jó részen.
Ezeket annak is betudom, hogy 6 éve van egyedül, lehet ezekre nem adott. Előtte volt hosszú távú kapcsolata.
Nem tudom jelezzem-e neki, hogy örülnék, ha mondjuk másik táskát hordana, venne?
Hozzá kell tennem, az előző pasi, akivel ismerkedtem, pár ruhát hordott kb., majd ahogy megismerkedtünk szélesedett az öltözéke meglepő módon. Igaz ő az ismerkedésre virult ki.
Húha, azért ez durva…
Majd veszel neki új cipőt, meg táskát, ha összeköltöztök. Azért ez nem szokott sarkalatos vagy megoldhatatlan probléma lenni a kapcsolatokban.
Szerintem lehet erről beszélni. Az inkább a kérdés, hogy ebből a helyzetből te milyen következtetést vonsz le.
Én pl férfi létemre szeretek jól öltözködni, és van is igényem rá. Ez viszont nagyon ízlésbeli dolog, mert nekem nem a márka a fontos (kifelé), hanem inkább hogy színben, anyagokban harmónia legyen. A ruháim is jó állapotúak legyenek, ne legyen elhasznált.
Ezeket ma már fillérekből lehet pótolni, tehát ez csak igény kérdése, és az, hogy az illetőnek van-e egy jó ízlésvilága.
Sajnos azt látom, hogy a férfiaknak nem annyira szokás jól öltözni, mert kicsit piperkőc hatást kelt (Magyarországon legalábbis).
Egyébként Kérdező te milyen stílusban öltözöl, és akivel ismerkedsz milyen stílusban öltözik?
Nekem olyannak tunik akinek a tartalom fontosabb mint a külcsín.
Nem mindegy hogy gyöngybetukkel irod le hogy nincs semmid üres vagy.
Vagy ronda betukkel de többmillios szerzodest irsz.
Èrtsd átvitten
8-as válaszoló: Én sokszor farmer-csinosabb póló/blúz, de vannak nadrágban is csinosabb darabjaim. Inkább laposabb cipőt, de ritkán sportosabb cipőt is hordok.
Vannak a férfinek ingje is, több is. Azok nagyon tetszenek rajta.
Ő sportosabban öltözködik, sokszor melegítő rövidnadrágban, ha lazábban, egyébként vászonnadrágjai is vannak, farmerek mellett.
Igazából láttam képeken ezekből rajta, szóval régebbi darab némelyik öltözéke, de nem túl viseltesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!