Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek miért mindig a kék szemű szőke hajú pasikon akad meg a szemetek?
A legjobb haverom pont ilyen.félhosszú haj ami tök egyenesre be van lőve és kék a szeme.
Ha egyedül sétálok akkor a lányok néha megnéznek,utánam-néznek de ha a haverommal vagyok akkor rögtön az ő fejét bámulják de csak rápillantanak vagy csak egy kicsit hosszabb ideig nézik.
Ezért mikor vele megyek el valahova marhára idegesít hogy csak őt veszik észre.
Egyébként nekem sötétbarna mondhatni fekete hajam van félhosszú és barna szemem.Ez nagyon nagy hátrány?
17/F
"Nem,legtöbb komment baromság,én ezt tanulom:
A világosabb szinkomplexusu emberek a sötéteket a sötétek meg a világosakat keresik,természetes okokból-a gének keveredése.Valósszinübb hogy egy világosnak egy sötét messzebb genetikai rokona ergo az utódnak nagyobb a tulélési esélye ha két külömbözőböl van összerakva."
Ezt esetleg tudat alatt tudom elképzelni, de párválasztásnál az ember nem azon agyal, hogy milyenek a gének. :)
én is a barna hajú, barna szemű srácokat szeretem... soha nem vonzott a szőke haj, kék szem. :) bár sztem nem az a lényeg h kinek milyen színű haja, szeme van... ha már annyira külsőséget akarunk mondani akk már ink az arcaa számít, nem a hajszíne :)
16/L
"PErszehogy tudat alatt gondoltam:D:D:D:D:D Genetikailag ez van kódolva..."
Bár nem tudom, ez a tudatalattiság mennyire veszi figyelembe azt, hogy ugye vannak olyan genetikai jellemzői az embernek, amik külsőleg nem nyilvánulnak meg. :) Hogy az egyik ember barna, a másik meg szőke, közel sem jelenti feltétlenül, hogy genetikailag olyan nagyon távol állnának egymástól azért.
én pl oda vagyok a szöke hajért kék szemért
minél világosabb annál jobb :D 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!