Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ilyen szemetek a lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen szemetek a lányok?

Figyelt kérdés
van egy lány, aki nagyon sokat játszott vele, pénteken elmondtam neki, hogy szeretem, amire ő azt mondta, hogy nem akar most kapcsolatot senkivel és ezt úgy mondta, hogy még egy kis könny is volt a szemébe. Erre tegnap láttam véletlenül egy másik sráccal kézen fogva menni. Tudni kell rólam, hogy én enyhén sportos testalkatú vagyok, viszonylag jóképű, a másik srác pedig vagy 150kilós zsírdisznó. Miért választotta őt? Miért csinálja ezt? Én már ezek után nem lennék vele soha, de érdekelne. Lányok, Nők, miért vagytok néha ilyen szemetek szegény férfiakkal?
2010. jan. 24. 19:12
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
66%
Ez nem szemétség kérdése. Remélem úgy értetted te is h tisztelet a kivételnek. Amúgy meg sztem látott benned vmi olyasmit, amitől megijedt.. pl. látta rajtad h jól nézel ki és így könnyen kapható vagy szexre más lányokkal is. Magyarán hajlamos vagy megcsalásra. A másik srácban meg lehet ennek az ellenkezőjét látta.
2010. jan. 24. 19:15
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Most mi volt ezen a nem korrekt? Megmondta, hogy nem akar tőled semmit. Nem akart azzal megbántani, hogy nem te tetszel neki. Ha 150 kg, akkor annyi. Neki akkor az ilyen testalkatúak tetszenek. A szépség szubjektív dolog.
2010. jan. 24. 19:15
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván nem beléd, hanem abba a másik srácba szerelmes. A szerelem egy olyan dolog, hogy nem számít ki, hogy néz ki, milyen az iskolai végzettsége stb

Persze ez nem mentség arra, hogy téged meg hülyített. Ez van, ez csak a csajt minősíti.

Persze azt kikérem magamnak, hogy a lányok szemetek. Én pl ilyet nem csinálnék, szal légyszi ne általánosíts!!!!22/L

2010. jan. 24. 19:16
 4/20 A kérdező kommentje:
vannak normális lányok is elismerem, csak zavar, hogy így átvert. Nem ő mondta meg, csak annyit mondott, amikor elmondtam neki, hogy ő nem akar kapcsolatot senkivel a miért kérdésre. Erre másnap már van pasija? Azért mondhatta volna, hogy van pasim vagy valami, mert ezt sz@r mástól megtudni.
2010. jan. 24. 19:19
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se szemétség, nem ámított, megmondta, hogy nem szeretne tőled semmit. Csak nem akart megbántani, ezért mondta, hogy senkivel nem akar. Jobb lett volna, ha a szemedbe mondja, hogy konkrétan te nem kellesz? És íme a jó példa, a lányok igenis nézik a belső értékeket :)
2010. jan. 24. 19:21
 6/20 A kérdező kommentje:
azt nem írtam le, hogy előző nap amikor meg vele voltam hozzámbújt és tiszta jól elvoltunk, csak becsengettek szünet végén, így nem lett folytatás. Amúgy a lány 18éves és én is.
2010. jan. 24. 19:22
 7/20 anonim ***** válasza:
82%
a szemét te vagy aki a külsőségeknek ilyen nagy jelentőséget tulajdonít nos az komolytalan...lehetsz te Adonisz,ha bunkó vagy,és az említett zsírdisznó lehet kedves.:)szegéény férfiak,mennyi kín mennyi fájdalom!ugye?nehéz is férfinak lenni,az a sok stressz hogy a nadrágodban tarts a farkad...sajnállak:)a csaj feltehetőleg jobbnak találta a srácot nálad mert a belsőt nézte...vegyél vissza szegény férfi:)
2010. jan. 24. 19:24
 8/20 A kérdező kommentje:

teljesen visszafogott vagyok, teljesen átlagos szerintem, csak azt veszem észre sokat, hogy megnéznek a lányok, de nem vagyok az a csajozós típus. Lányoknál is 20x meggondolom mindig, mire ki tudom mondani, hogy szeretem. Bármit meg szoktam tenni miattuk, volt már olyan, hogy ő beszélni akart velem, ezért én friss jogsival jeges úton bevezettem a városba, ahol lakik. Mindig jófej vagyok vele, soha nem bántottam egy lányt se, de néha dühít, hogy mind csak elhajt egy idő után...

Lehet túlparázom a dolgokat?

és kedves utolsónak: ha annyira a sex lenne a célom, olyat simán tudnék találni, de engem az a különleges lelki kapcsolat tud megragadni, ami ki tud alakulni nagy ritkán. amikor tudjuk, hogy a másik mire gondol és hasonlók. Volt már ilyen kapcsolatom és imádtam, csak sajnos hamar vége lett...

2010. jan. 24. 19:29
 9/20 anonim ***** válasza:
a különleges lelki kapcsolatot egy ilyen lánnyal akinek annyi volt a hibája hogy korrekt volt veled és mást szeret,el sem tudod képzelni,igaz?szerintem hagyd hogy más is élje az életét,nem tudom mit háborogsz,olyan pofonokat fogsz kapni még az élettől,ennyin ne akadj fenn!a csajnak nem te kellettél és kész!ha másképp nem bírod az egód megnyugtatni mond azt magadban meg fogja bánni hogy nem a kivételes tested mellett döntött...ééés?a városba beautókázol...?értem a párom 100kmt vezet az már valami...de ez...hááát mindegy...sok sikert a csajozáshoz,bár ajánlani tudom hogy merülj el kicsit a gondolataidban hogy miért nem akadnak a csajok a horogra;) üdv:a kedves utolsó
2010. jan. 24. 19:41
 10/20 A kérdező kommentje:

nah kösz az értelmes választ utolsó:)

én csak 25Km-et vezettem le miatta, de azt végig jeges úton, nyárigumival, de megtettem érte és hát ez lett a vége. Tőle már semmit nem akarok. soha.

2010. jan. 24. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!