Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen szemetek a lányok?
Figyelt kérdés
van egy lány, aki nagyon sokat játszott vele, pénteken elmondtam neki, hogy szeretem, amire ő azt mondta, hogy nem akar most kapcsolatot senkivel és ezt úgy mondta, hogy még egy kis könny is volt a szemébe. Erre tegnap láttam véletlenül egy másik sráccal kézen fogva menni. Tudni kell rólam, hogy én enyhén sportos testalkatú vagyok, viszonylag jóképű, a másik srác pedig vagy 150kilós zsírdisznó. Miért választotta őt? Miért csinálja ezt? Én már ezek után nem lennék vele soha, de érdekelne. Lányok, Nők, miért vagytok néha ilyen szemetek szegény férfiakkal?2010. jan. 24. 19:12
11/20 A kérdező kommentje:
jah és utolsónak:
Most épp a gondolatokban való elmerülés megy, keresem a jobb énem, mert régen sokkal jobb voltam, csak egy lány még anno eltorzított... Vissza szeretném kapni a régi énem, amikor még kedves voltam mindnekihez és nem szartam le a legtöbb ember gondjait mint most...
2010. jan. 24. 19:45
12/20 anonim válasza:
detto exem feeling vagy...önsajnáltató...szegény(ölel)
13/20 anonim válasza:
Jézus, mert levezettél miatta 25 km-t?? :D:D:D Más többet is vezet egy lányért, nem ez a mérvadó!
14/20 anonim válasza:
Téged látott már pszichiáter ? Csak mert lehet nem ártana.
15/20 anonim válasza:
semmi gáz. ha 18 évesen anyu apuci vett neked kocsikát, akkor nem sokáig leszel magányos!
16/20 A kérdező kommentje:
nem vett kocsit, nagybátyámtól kértem kölcsön az öreg kocsiját. De én ide többet nem válaszolok, mert értelmes válasz nem jön. Kérek mindenkit senki se válaszoljon.
2010. jan. 24. 20:17
17/20 anonim válasza:
ha anyu-apu vette volna a kocsikát, vszeg vett volna rá téli gumit is, nem, gyökér?!
amúgy nyugi. Én is 18 vagyok, belőlem is kihozta egy csaj a "lesz@rom másokat" életstílust. Sokáig küzdöttem ellene én is, de már rájöttem, hogy nem. 1-2 kiváltságos emberrel megéri kedvesnek lenni, a többi úgyis ki fogja csak használni. Azokkal meg minek??
18F
18/20 anonim válasza:
Az a baj, hogy hozzád bújt, az, hogy hazudott, miért utasít vissza, vagy hogy nem szeretett beléd?
20/20 anonim válasza:
Lehet, hogy perverz a kicsike :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!