Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek miért mindig a kék szemű szőke hajú pasikon akad meg a szemetek?
A legjobb haverom pont ilyen.félhosszú haj ami tök egyenesre be van lőve és kék a szeme.
Ha egyedül sétálok akkor a lányok néha megnéznek,utánam-néznek de ha a haverommal vagyok akkor rögtön az ő fejét bámulják de csak rápillantanak vagy csak egy kicsit hosszabb ideig nézik.
Ezért mikor vele megyek el valahova marhára idegesít hogy csak őt veszik észre.
Egyébként nekem sötétbarna mondhatni fekete hajam van félhosszú és barna szemem.Ez nagyon nagy hátrány?
17/F
Kérdezhetjük azt is,h ogy a pasik miért pont szőke , kék szemű magas lányokon akad meg mindig a tekintetük, vagy miért akarnak ilyen csajt maguk mellé?
Ugye, így már más?
Egyébként meg, én nem szeretem annyira a szőke hajú fiúkat. A fekete hajú, kék vagy barna szemekért vagyok oda.
Ha randizni szeretnél, akkor inkább menj egyedül valahova, ha ennyire zavar, hogy a haverodat nézik meg inkább- ami szerintem csak egy kis paranoia, tuti téged is megnéznek sokszor.csak lehet , nem veszed észre.
Szerintem már csak azért is a szösziket nézik, mert feltűnőek. Egy "sárga" fej világít a szürke városokban.
Amúgy meg jupijééé barna haj, barna szem!
Figyelj, szerintem egyáltalán nem rossz ez. sőt, nekem sokkal jobban bejönnek a csokibarnaszemű, csokibarna/fekete/sötétbarna hajú srácok*-*
Sőt, én pl természetes szőke vagyok, mindenki megjegyzi h mienszép hajamvanstb, ápolommeg minden, valamien szinten örülökneki, de sokkalinkább csokibarna hajat és szemet szeretnék(kékszemem van) De például ez szerintem nem feltétlenük a hajad szinétől függ h észrevesznek e a pasik. engemis sokan megnéznek utcán, van h csajok, de ez egyáltalán nem a szőke hajam miattvan. ha sötétbenvagyok is kint is megnéznek, nem a hajam miatt figyelnek fel rám. barnahaj favorit. :D:D
15/L
(előzővagyok)
egyépként énis folyton arra gondolok, h az utcáén ha ennyire megbámulnak, akkor mérnemjön oda senki..? nemérdekel, ha vmi kamudumával, azmég cukiis ha vmi hülyeséget mondasz, pl h merrevan ezmeg az meg h holvan a bolt stb ésakk mondod h elkisérsz? ésakk ebszélgettek végén meg elkéred számát. (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!