Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ilyen szemetek a fiúk?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen szemetek a fiúk? Normális válaszokat légyszi.

Figyelt kérdés

Én próbáltam már több fiúval is ismerkedni, de volt akinek csak 1 hétig kellettem, a nagy része főleg csak szeretkezni akart, végülis mindegyiknek volt valami baja velem.

Hétvégén is pl: találkoztam egy fiúval és aztán utána másnap este tett néhány megjegyzést, meg hogy meg akarna engem változtatni.

Ezzel is hogy jön hogy engem megváltoztat? Ha nem tetszem úgy neki akkor nem kell velem lennie és kész.Ő persze meg büfög, köpköd, stb...

Sokan átvertek is, meg játszották az agyukat...

Most komolyan! Mi értelme ennek? Miért ilyen szemetek a fiúk? Vagy direkt csinálják hogy a másiknak fájdalmat okozzanak?

2011. febr. 21. 10:03
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Sajnos az embereket sok sérelem éri, és ezt nem tudják feldolgozni. Ők így próbálták kompenzálni az őket ért sérelmeket, hogy veled szemétkedtek.

Nem kell velük lefeküdni, nem kell olyan könnyű nőcskének lenni. Van azért rengeteg normális pasi is, csak rossz helyen keresgélsz. Persze mindegyik azt is akarja, de ez természetes. Viszont van, aki tiszteletben tartana téged is.

Próbálkozz máshol.

2011. febr. 21. 10:07
 2/20 anonim ***** válasza:

rosz pasikat fogtal ki

ha velem jotel volna osze ez nem tortenik meg

en hossssssssssssssssszu tavra tervezek

2011. febr. 21. 10:10
 3/20 A kérdező kommentje:

én nem is feküdnék le akárkivel...

volt olyan is aki normálisnak tűnt, meg mondta hogy szeret is meg hogy komoly kapcsolatot is akarna meg minden, de mégis....

mindegyik olyan

ja meg velem annyi a gond hogy nem tudok sokat beszélni, és ez is a baja mindenkinek, pedig én erről nem tehetek tényleg, próbálok beszélni amennyit tudok

2011. febr. 21. 10:20
 4/20 anonim ***** válasza:
59%
(27/F) Elmondok 1 sztorit. Kézelj el 1 fiatal srácot aki úgy érzi, megtalálta igaz szerelmét, tiszteli és imádja, mindent megadna neki. Együtt vannak kb. 3 évig, majd a csaj szakít vele. A srác összeroppan, de a hab a tortán, hogy szép lasssan kiderül, hogy a csaj fűvel, fával megcsalta. Az ismerősök ezt rég tudták már, de nem árulták el a srácnak, vagy nem merték. A srác innentől kezdve minden csajt, (akit csak felcsípett) átvert, megalázott, kihasznált, stb. Szóval nemtől függetlenül, mindenki először rendesen, normálisan viszonyul a másikhoz nemtől függetlenül, de a fentebb említett sérelmek hatására megváltozhat a személyisége.
2011. febr. 21. 10:22
 5/20 A kérdező kommentje:

hát az eddigiek nekem 17-23 -ig olyan volt amilyen....

gondolom ilyen fiatalon még 3 évig lenni valakivel, de arról tudtam hogy volt aki 1 évig volt csak a barátnőjével.

persze én meg bírjak ki mindent tűrés nélkül....

2011. febr. 21. 10:26
 6/20 iDev ***** válasza:

Mivel a férfiak nem mind ilyenek, ezért nagy az esélye, hogy a "kiválasztási algoritmusban" van baj.

Ha pl. mindig a diszkóban pasizol, és mindig a "legmenőbb" bikát szemeled ki, akkor nagy az esélye, hogy csak egyéjszakás kalandot kereső bunkókat fogsz találni.

Azt is gondold végig hogy jó helyen és jó módzserrel keresel-e!

2011. febr. 21. 10:29
 7/20 anonim ***** válasza:
44%
Tudod akkor erre lehetne egy ellenkérdés : "Miért olyan szemetek a csajok?" :D Szóval szerintem egyik nemet sem kell sérelmezni...mind2őben vannak rosszak,jók :D Most az hogy mitől lett olyan azt csak őú tudná megmondani,de nem mindig a sérelmektől...van aki egyszerűen iylen lett,hogy mindenre,és mindenkire carik rá :D Szóval a kérdezőnek mondanám,hogy az hogy nem beszélsz sokat,még sok pasinak tettszik is...meg igen szerintem is nagyon rossz helyen keresgéltél :) Tudod szerintem ilyen idősen egyántalán nem rossz dolog hosszan leni valakivel,ha szeretitek egymást és minden amire csak szükségetek van megcsináltok egy kapcsolatban....gondolok itt: bulik meg amit csak szeretnétek :)
2011. febr. 21. 10:38
 8/20 anonim ***** válasza:
44%
(27/F) Bocs a szóismétlésért a végén! :-) Nem azt mondom, hogy minden pasi ilyen, ez csak 1 ok lehet a miért-re. Nem lehet, hogy még mindig a rosszfiúk vonzanak?
2011. febr. 21. 10:39
 9/20 A kérdező kommentje:

én nem járok discóba.

Általába interneten a társkeresőkön szoktam ismerkedni, onnan meg msn...

2011. febr. 21. 10:42
 10/20 anonim ***** válasza:
Hát akkor nagyon rossz helyen ismerkedtél....én ismerek olyanokat akik itt ismerkedtek meg,és több éve együtt vannak :) Nem is egy pár van ilyen :) Szerintem próbálkozz több helyes,és alaposan ismerd ki a pasikat,mielőtt valakivel is leállsz :) Én is ezt teszem a csajokkal :)
2011. febr. 21. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!