Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Velem van a probléma ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a probléma ha nem akarom megismerni barátnőm barátait?

Figyelt kérdés

Barátnőm elég szociális személyiség. 4 éve vagyunk együtt és sok barátját ismerem és szerintem jól kijövök velük, de utóbbi időben elég durván jóba lett a munkatársaival.

Rengeteg céges rendezvényen vesznek részt és már odáig eljutott a dolog, hogy kb minden héten együtt isznak, Budapest parkba mennek bulizni stb...

Viszont úgy hogy még nem is találkoztam velük elég sok dolgot tudok róluk.

Pl.: Egyikük hónapok óta csalja a férjét egy szintén házas munkatársával. Barátnőm mindig végig hallgatja a történteket, sokszor előtte, de soha sem jelzi, hogy bármi rosszat csinálna azzal, hogy hónapok óta megvezeti a férjét az adott nő.

Vagy egy másik példában pedig egy nő egyszerre 3-4 sráccal van együtt, amiből legalább 2 azt hiszi, hogy monogám kapcsolatban vannak a nővel. Közben végig hazudozik mindenkinek és még így is random srácokkal csókolózik bulikban.

Nekem ezek ismeretével teljesen elment a kedvem, hogy megismerjem őket, amikor barátnőmnek ezt felhozom, akkor rám mérges és kioktat, hogy ne ítéljem el a barátait.

Ebben a munkakörnyezeti baráti társaságban meg amúgy volt 2 srác, akik próbálkoztak bartánőmnél. Engem nem intimidálnak és barátnőm is őszintén elmondta a közeledéseket és a reakcióját, meg alapvetően nagyon őszinte a kapcsolatunk, így nem vagyok féltékeny, de őket sem szeretném megismerni.

Emiatt már többször megkapta barátnőm a munkahelyi barátaitól, hogy egyátalán létezek-e, mert soha sem láttak még.

Ezt megértem, hogy rosszul esik barátnőmnek és fontos lenne számára, hogy az új barátaival találkozzak és jól kijöjjek velük, de ezek után szinte semelyikkel sincs kedvem még csak találkozni sem.

Velem van a probléma?

2023. júl. 30. 23:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
30%

Hehe, látom jó páran magukra ismertek😂

Hogy betámadták a kérdezőt. Amúgy valszeh a barátnőd se különb, csak jól titkolja.

2023. júl. 31. 07:37
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
Jobban jársz, ha nem ismered meg őket. A barátnők telebeszélik a nő fejét, ha a nő pasija nem szimpatikus nekik, és ezzel megmérgezik a kapcsolatot. Amúgy az előttem szólónak igaza van, valószínűleg a te barátnőd is félrekefél.
2023. júl. 31. 08:03
 13/18 anonim ***** válasza:
94%
"Madarat tolláról, embert barátjáról."
2023. júl. 31. 10:57
 14/18 LuckyLevi ***** válasza:
100%
Szerintem nincs veled probléma. Nem szeretsz jópofizni antipatikus emberekkel. De az tényleg fura, hogy a barátnőd ennyire elfogadó, te pedig morálisan érzékeny vagy.
2023. júl. 31. 14:59
 15/18 anonim ***** válasza:
Szerintem is ciki lenne a találkozón ha kiderülne a véleményed róluk. Az nemcsak szavakban derülhet ki, vagy szavakban de nem szándékosan. Utána lehet rosszabb lenne. Talán ha épp odamennél, kedvesen köszönnél mindenkinek egyenként, bemutatkoznál, és pár perc után fontos hívást kapnál és lelépnél. Talán ennyi idő alatt nem derül ki.
2023. júl. 31. 16:40
 16/18 anonim ***** válasza:
68%
Ez is mekkora hülyeség. Nekem is van olyan barátom aki csalja a párját, tudja mi a véleményem de barátom 10en éve. Én soha nem csaltam meg senkit.
2023. júl. 31. 17:22
 17/18 anonim ***** válasza:
"Ha barátőd szeretné, találkozz velük egy pár percre, esetleg úgy, hogy egyszer érte mész a bulijukba.
2023. júl. 31. 17:29
 18/18 anonim ***** válasza:

Én barátom barátai is hasonlóan degeneráltak voltak, amikor megismerkedtünk. Nem lesz a kommentem népszerű, de én mondtam neki, hogy ha komoly életet tervezünk, akkor le is út, fel is út, nincs benne helye az incel, lecsúszott barátainak és keressen magához és a mi szintünkhöz méltó barátokat.

Így egy év elteltével nem látom azt, hogy nagyon megbánta volna a döntést és szülei is örülnek neki, hogy kilépett abból a társaságból.

2023. júl. 31. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!