Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon ki voltam bukva, sírtam és próbált vigasztalni a barátom és mikor hozzámért éreztem és láttam is hogy merevedése van. Ti mit reagálnátok erre?

Figyelt kérdés

2023. júl. 28. 10:57
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Miért lenne degenerált kérdés? És miért lenne hatalmas gond a fejemben? Azért kérdezem, mert nem tudom hogy/ mire reagál egy férfi ilyen esetben. Lányként nem élek át ilyet. Innen ez a kérdés. Ha férfi vagy lehet Te is tapasztaltál már ilyet, vagy akár lányként átélted már.
2023. júl. 28. 14:11
 12/15 anonim ***** válasza:
35%
#11: Mindenki leírta már a véleményét, aki leakarta. Ha ez egyszeri eset, akkor a kettő között nincsen összefüggés.
2023. júl. 28. 15:21
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

11# számomra azért hiteltelen a kérdés, mert a kink a bdsm egy durvább fajtája. Mikor lekötözik a csajt, köpködik, rálépnek a fejére, rámennek egyszerre akárhányan és hasonlók.

Furcsa nekem, hogy egy merevedésből vígasztalás közben egy ennyire hiperérzékeny lány rögtön erre asszociál és tisztában van a jelentésével.

2023. júl. 28. 15:31
 14/15 anonim válasza:
75%
Örülj neki, hogy feláll rád a farka. A szexualitás az élet természetes része
2023. júl. 28. 19:15
 15/15 anonim ***** válasza:
74%
Ebben a korban lépten-nyomon áll, ha kell, ha nem. Ne gondolj bele többet.
2023. júl. 29. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!