Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ki voltam bukva, sírtam és próbált vigasztalni a barátom és mikor hozzámért éreztem és láttam is hogy merevedése van. Ti mit reagálnátok erre?
Figyelt kérdés
2023. júl. 28. 10:57
1/15 anonim válasza:
Miért sírtál?
Miért kulcsszó a kink/fétis?
2/15 A kérdező kommentje:
Nem vettek fel az egyetemre ahova szerettem volna menni.
Azért kink/fétis mert azt gondolnám, hogy ez azért van, mert tetszik neki a kiszolgáltatott helyzetem.
Szerinted nem?
2023. júl. 28. 11:06
3/15 anonim válasza:
Azért ez messze van a fétistől, de sok férfi izgul fel attól, ha ő vigasztalhatja a nőt, mert ezzel férfias szerepbe kerülnek, oltalmazóvá válnak. Egyszeri eset még nem fétis és még csak nem is szokatlan. És még az is lehet, hogy nem a szerep, hanem pusztán a fizikai kontaktus váltotta ki a merevedést.
4/15 anonim válasza:
Ohm, beindul rád, mert szeret, kíván, ennyi.
5/15 anonim válasza:
Egyrészt: te ugye nem a fétises csávó vagy, aki ilyen kérdéseket írogat ki időről időre?
Másrészt: a két dolognak szerintem semmi köze nem volt egymáshoz. Ha rögtön ilyesmikre asszociálsz, veled vannak hatalmas gondok.
6/15 anonim válasza:
Műveletlen vagyok, de mi az a kink?
Egyébként ha ilyen rossz véleményed van róla, akkor mit keresel nála?
7/15 anonim válasza:
Hát lehet ha felvettek volna lekonyulna neki. Sajnos bepánikolnak sokan ha a nő sikereket ér el.
9/15 anonim válasza:
Ha sirsz, akkor nem erhet hozzad? Ha megis hozzader, akkor nem lehet merevedese? Segitek, ez nem tudatos reakcio, a ferfiak nem tudjak iranyitani a szerszamukat. Plane tinikent, amimor meg egy lepkere is felall, nemhogy egy erintesre. Persze csinalhatsz problemat ott, ahol nincs. Akar le is cseszheted, es egy eleten at tarto potenciaproblemat is eloidezhetsz. A felveteli miatt meg nem.utolag kell sirni, hanem elotte keszulni ra. Rosszul valsztottal celt magadnak, nem tudtad megugrani. Jovore is megprobalhatod, vagy keresel alternativ lehetoseget. Mindig legyen B terved es C is, akkor nem fognak meglepetesek erni.
10/15 anonim válasza:
Mi ez a degenerált kérdés már megint? Ezekkel a kulcsszavakkal biztos nem nő írta ki. Nők nagy része nem tudja, mi az a kink. Aki meg tudja, az nem fog azon megsértődni, hogy felállt a párjának, mert hozzáért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!