Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lenne egy kérdésem felétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lenne egy kérdésem felétek?

Figyelt kérdés
lenne egy kérdésem felétek 21 éves fiú vagyok és sokat dolgozom 24/48 as beosztásban és amíg én dolgozom a barátnőmnek ugye van szabad ideje oda mehet ahova szeretne nem szólok bele de mikor haza megyek munkából és el szeretnék menni este a barátaimmal meg inni valamit vagy bármi nem akar engedni pedig szerintem nekem is járni egy kis szabad idő és csak kiváncsi lennék hogy nektek mi a véleményetek?

2023. júl. 27. 22:08
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
78%
(A barátnő vagyok) azért két teljes külön sztori mert ő mérgesen irt én pedig nem 🤷🏻‍♀️
2023. júl. 28. 10:10
 42/44 anonim ***** válasza:
78%

Most kicsit furcsa hogy írt az állítólagos barátnő, kamunak tűnik a dolog, de ha eltekintek ettől is lehet érvényes a kérdés.

Kitudja ki olvassa, akár olvashatja egy olyan ember is, akinek segítenek a válaszok.

Azt gondolom hogy ez nagyon gáz, hogy a barátnő megtiltja, vagy megkér hogy ne menj el a barátaiddal találkozni.

Nem is értem igazán, miért írták rengetegen azt, hogy a barátnőnek van igaza, nem hiszem hogy a kérdező (ha igaz a felállás) minden nap a barátaival akarna lenni.

Ha egyhéten egyszer velük van, az még teljesen belefér, ha hozzávesszük hogy 24-48 órában dolgozik. Ha az én férjem hetente 2x találkozna a barátaival az se lenne gond, mert ő nem így dolgozik, van időnk együtt lenni.

Egyáltalán nem tudom megérteni, hogy lehet tiltani valakit ettől, hát nem az anyja vagyok a férjemnek, rettentően megharagudna ha így viselkednék vele.

Én is mehetek bárhová, persze mindketten előnyben részesítjük az egymással töltött időt, de hát ne mondjátok hogy nem esik jól a barátaiddal is lenni, és ráadásul kell egy énidő is.

Én még igénylem azt is, hogy egyedül legyek, nekem az lenne nagyon furcsa ha a férjem ezt "nem engedné"...

Persze ez akkor működik, ha amúgy egy jól működő kapcsolatban élsz, ahol nem csak ti vagytok, hanem egyének is vagytok, két külön személy aki szereti egymást. Nem csak a férjem létezik a világon, hiába jelenti nekem ő a mindent.

Nem egészséges ez, ráadásul nagyon fiatalok is vagytok, azért ne már hogy 20as éves fiútól ellegyen várva az, hogy csak dolgozzon és barátnőzzön..

2023. júl. 28. 10:31
 43/44 A kérdező kommentje:
Igen ő tényleg a barátnőm és köszönöm mindenkinek az értelmes válaszokat megbeszéljük a dolgot és remélem közös nevezőre tudunk jutni
2023. júl. 28. 11:19
 44/44 anonim ***** válasza:
42%

Kedves barátnő! Ennél többet egy kapcsolatban nem lehet nyújtani úgy látszik a barátod nem tud megbecsülni! A mai világban húszon éves létedre így élsz egy fiú mellett látszik hogy tényleg szereted

És az is látszik hogy te nem akartál ferdíteni a sztorin őszintén le írtad mi történt/történik. És hogy te jóval érettebben gondolkodsz mint a barátod

Ez a fiú még gyerek hozzád! Mások 40 évesen is hálát adnának az égnek ha egy lány így várná őket haza és így szeretné őket

A fiúnak változnia kell mert csak magára gondol hogy neki mi lenne jó eddig is végig csak arról beszélt :D de darlin szerintem menekülj!

2023. júl. 28. 11:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!