Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lenne egy kérdésem felétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lenne egy kérdésem felétek?

Figyelt kérdés
lenne egy kérdésem felétek 21 éves fiú vagyok és sokat dolgozom 24/48 as beosztásban és amíg én dolgozom a barátnőmnek ugye van szabad ideje oda mehet ahova szeretne nem szólok bele de mikor haza megyek munkából és el szeretnék menni este a barátaimmal meg inni valamit vagy bármi nem akar engedni pedig szerintem nekem is járni egy kis szabad idő és csak kiváncsi lennék hogy nektek mi a véleményetek?

2023. júl. 27. 22:08
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:

Amúgy ti betegek vagytok sajnos szerintem menj el valami ideggyógyászatra vagy nem tudom de neked nem szabad az emberek között lenni vagy kérd hogy zárjanak be valahova

Én meg azt remélem hogy valaki magához vesz ha már remélgetünk

2023. júl. 27. 23:51
 32/44 anonim ***** válasza:
21%

Abban igazat adok, hogy mehetne dolgozni és a barátaival is időt tölteni.

De a kérdező egyáltalán nem fordít rá időt, mert vagy dolgozik, vagy döglik.

" ha csak vele vagyok mikor nem dolgozom nem megyek sehova"

Ez szerinted normális egy 21 éves fiútól, aki ÁLLÍTÓLAG szereti a párját?

Otthon ülnek azt jól van.

Abnormális!

Ezen vagyok én személy szerint fennakadva, hogy ő menne haverozni, de a saját párjával meg sehova "mert el van fáradva".

"Érdekes" hogy a haverokkal töltött idő miatt már "nem fáradt" egy kicsit se. 🙃

2023. júl. 27. 23:52
 33/44 A kérdező kommentje:
Nem csak döglök ahogy mondod álltalában mindig megyünk valahova de néha szerintem az ember lehet fáradt és pihenhet is
2023. júl. 27. 23:55
 34/44 anonim ***** válasza:
32%
Te nem szerelmes vagy csak mondjuk ki hogy kényelmes hogy ha haza mész van kit b@szni :D
2023. júl. 28. 00:00
 35/44 anonim ***** válasza:
11%

Nem azt írtad először. 😂

Most már persze, hogy hozzáteszel a sztorihoz, hogy ne tűnj rossznak a történetben. Pedig direkt rákérdeztem, hogy mentek-e valahova és qssoltál.

Most válaszolsz, amikor rajtakaptalak, hogy otthon vagytok.

" ha csak vele vagyok mikor nem dolgozom nem megyek sehova"

Ez mióta jelenti azt, hogy kimozdultok? 🤣

Amúgy elgondolkodtató nagyon, hogy a többség egyetért.

Csakhát könnyebb lebetegezni a válaszolókat, ugye?

Na ezt a fajta viselkedést, amit produkáltál azt sugallja, hogy tényleg infantilis és egoista vagy a javából.

Úgyhogy most már akármit is írsz már nem fog rajtad segíteni, byebye kisfiúcska. 🤡🖐️

2023. júl. 28. 00:02
 36/44 anonim ***** válasza:
0%
Adjátok meg a lány elérhetőségét fel akarom világosítani hogy ennél sokkal jobbat érdemel és ahogy lehet csak meneküljön!!
2023. júl. 28. 00:06
 37/44 anonim ***** válasza:
77%

#32! Egy szóval nem mondta, hogy nem megy a csajjal sehova, csak kiforgattátok. Nyilván abban a kontextusban azt jelenti, tölt időt a barátnőjével, olyankor nem akar sehova menni. Tehát nem az van, hogy mondjuk elmennek moziba és a film közben feláll, mert hívta Géza sörözni.

Olvassátok el még 1x a kérdést. Tök normálisan írt egy tök normális problémáról. Erre ti neki estetek, mintha legalábbis az anyját akarná megölni. Persze, hogy bunkó lesz.

"haza megyek munkából és el szeretnék menni este a barátaimmal meg inni valamit vagy bármi nem akar engedni".

Tudod, mit jelent az, hogy 24/48?Dolgozik mondjuk este 6-tól masnap este 6-ig és UTÁNA elmenne kicsit a barátaival. Azt se írta, hogy minden alkalommal. Tehát mondjuk dolgozott hétfő este 6-tól kedd este 6-ig, utána elmegy barátokkal mondjuk 10-ig, vagy uram bocsa' éjfélig, még mindig marad 40 óra, amit a csajjal tölthet. Csütörtök este 6-ra megint elmegy dolgozni és ott van péntek este 6-ig, majd vasárnap este 6-ig megint van 48 óra, amit a csajjal tölthet. Na, ebbe akar belehalni a barátnő, aki meg heti 168 órában a punciját vakargatta.

2023. júl. 28. 00:46
 38/44 anonim ***** válasza:
35%

Tehát a csaj nem dolgozik, de shoppingolni tud, meg énidőt tartani folyamatosan, a kérdező meg csak dolgozzon meg lesse a hercegnő kívánságait? Vicc...

Mindenkinek joga van az énidőhöz. Nehogy már a hercegnő érezze csak magát jól, mert ugye a kapcsolatban két ember van.. El lehet haladni dolgozni is, nem kell eltartatnia magát, aztán majd ő is rájön, hogy nem csak manikűr, fodrász meg shopping a világ.

2023. júl. 28. 08:24
 39/44 anonim ***** válasza:

Sziasztok a barátnő vagyok akiről szó esett itt:) sokan semmire kellőnek gondolnak mondjuk nem értem ezt miből szűrték le…attól mert valaki “nem dolgozik” és ne tán több ideje van mint az “átlag” embernek nem azt jelenti hogy ingyen élő és hogy a barátja tartja el…

A barátom kiborulását és a kérdése okát sem értem…mert elmondom mindenkinek aki itt pálcát tört felettem ismeretlenül hogy általában otthon várom a barátom főzök neki mosok takarítok rá és az esetek 90%-ában amíg ő dolgozik nem megyek sehova

A barátnőimmel konkrétan már 7-8 hónapja nem is találkoztam max üzeneteket váltunk egymással nagy ritkán

Azért sértődött meg tegnap a barátom rám és azért írta ki a kérdést mert a SZÜLEIMMEL el mentem sétálni és beszélgettünk

És ő ezen borult ki hogy nekem mennyi szabad időm van pedig nélküle szinte ki sem megyek a házból ezt bárki alá támasztja aki ismer! Nem tudom mit kéne még el várni egy húszon éves lánytól aki próbál odaadó és gondoskodó barátnő lenni

Jaa és hozzá teszem a barátom amikor AKAR és megkérdezi hogy ki mehet-e akkor általában ki engedem és nincs az hogy nem mehet csak az a kikötésem hogy ne reggel jöjjön haza (együtt élünk)…egy héten egyszer ki megy a barátaival vagy van hogy többször

Jó persze van olyan hogy azt mondom most inkább legyen már velem de bocs már hogy együtt akarok lenni a barátommal a szerelmemmel

2023. júl. 28. 09:28
 40/44 anonim ***** válasza:
Szerencse, hogy két teljesen külön sztorit írtok.
2023. júl. 28. 09:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!