Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lenne egy kérdésem felétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lenne egy kérdésem felétek?

Figyelt kérdés
lenne egy kérdésem felétek 21 éves fiú vagyok és sokat dolgozom 24/48 as beosztásban és amíg én dolgozom a barátnőmnek ugye van szabad ideje oda mehet ahova szeretne nem szólok bele de mikor haza megyek munkából és el szeretnék menni este a barátaimmal meg inni valamit vagy bármi nem akar engedni pedig szerintem nekem is járni egy kis szabad idő és csak kiváncsi lennék hogy nektek mi a véleményetek?

2023. júl. 27. 22:08
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:
Persze tegye engem az nem is zavar én is ragaszkodom hozzá és szeretem is csak de ha csak vele vagyok mikor nem dolgozom nem megyek sehova akkor én mikor tudok kikapcsolódni elmenni valahova amíg én dolgozom neki van ideje de nekem nagyon semmire nincs
2023. júl. 27. 22:49
 12/44 anonim ***** válasza:
16%
Kedves kérdező te tipikus az a férfi vagy aki mindenért a párját hibáztatja
2023. júl. 27. 22:53
 13/44 anonim ***** válasza:
68%
Miért nem viszed el magaddal és barátoztok együtt amúgy? Én eddig akármilyen baráti társaságnak a tagja voltam, ez volt a normális, hogy egy pár mindkét tagja ott volt általában. (Kivéve ha valakinek épp nem volt kedve, ideje jönni, de érted.)
2023. júl. 27. 22:56
 14/44 A kérdező kommentje:
De most mond mar el légyszíves hogy most én mivel hibáztattam? Eddig se hibáztattam ezért csak el akarok néha menni valahova szerintem ez nem olyan nagy dolog
2023. júl. 27. 22:57
 15/44 anonim ***** válasza:
10%
Neked az a teher hogy veled van a barátnőd kb
2023. júl. 27. 23:01
 16/44 A kérdező kommentje:
Amúgy ti némák vagytok na mind1
2023. júl. 27. 23:03
 17/44 anonim ***** válasza:
20%
Ilyen értelmi szinttel örülj neki hogy akadt neked egy barátnő aki ragaszkodik hozzád
2023. júl. 27. 23:05
 18/44 anonim ***** válasza:
70%

Ti amúgy normálisak vagytok?

Kérdező! Ne hallgass a sok hülyére. Teljesen normális igény, hogy te is szeretnél egy kis énidőt. Feltéve, ha nem minden nap akarsz menni, mert akkor mikor lennél vele? Miért nem dolgozik a barátnőd? Küldd el dolgozni és meg is oldódott. Csak ne egy műszakban dolgozzatok. Bár, akkor valószínűleg már neki se tetszene, hogy nem tud mikor barátnőzni.

2023. júl. 27. 23:13
 19/44 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen végre valaki megérti hogy mit szeretnék nem azt mondom hogy nem szeretnék vele lenni vagy nekem tehet vagy nem szeretem vagy mit tudom én milyen hülyeségeket irtatok hanem hogy néha kell az a kis idő mikor ki lehet kapcsolódni a barátokkal
2023. júl. 27. 23:19
 20/44 anonim ***** válasza:
20%
Normális igény ha nem akarsz a barátnőddel lenni? Nem értem a férfiakat :D és mit csináljon a barátnő amíg te dolgozol? Otthon ölbe tett kézzel várjon? Vagy egy nőnek csak annyi élete van hogy takarítson/főzzön?
2023. júl. 27. 23:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!