Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lenne egy kérdésem felétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lenne egy kérdésem felétek?

Figyelt kérdés
lenne egy kérdésem felétek 21 éves fiú vagyok és sokat dolgozom 24/48 as beosztásban és amíg én dolgozom a barátnőmnek ugye van szabad ideje oda mehet ahova szeretne nem szólok bele de mikor haza megyek munkából és el szeretnék menni este a barátaimmal meg inni valamit vagy bármi nem akar engedni pedig szerintem nekem is járni egy kis szabad idő és csak kiváncsi lennék hogy nektek mi a véleményetek?

2023. júl. 27. 22:08
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
15%

Én annak a híve vagyok, hogyha keveset vagytok együtt, akkor amikor van időd rá szakíts időt főleg! Aztán jöhetnek a barátok, az "én idő" mert párkapcsolatban vagy!

Egy PÁRkapcsolat kettő emberről szól, nem egy emberről, aki még azt a kevéske idejét is inkább iszákolásra meg a haverokra pazarolná.

Rendben van, hogy külön személy vagy és a párod miatt nem állt meg a világ, DE ha egy ember (mindegy, hogy nő vagy férfi) szerelmes, akkor a párjával akarja eltolteni az idejét elsősorban!

Aztán jön a család és harmadsorban a barátok!

Hétvégente, vagy amikor pont van időd, akkor a pároddal illene együtt mászkálni, szórakozni mindenekelőtt!

Aztán lehetőségek szerepel olyasmi, hogy együtt a baráti körrel mentek bulizni és csak aztán az, hogy te külön nélküle akarsz a haverokkal lenni!

Ha te ezt nem így gondolod, akkor tessék szakítani. Légy a spanokkal azt szedjél fel csajokat egyéjszakásokra/szexkapcsolatra, ha neked egyszer teher a saját barátnőd!

Nincs ezzel gond, neked (még) nem való komoly párkapcsolat, éretlen vagy és önző!

Majd remélhetőleg egyszer felnősz és visszakapod a jövőbeli barátnődtől azt amit adsz a mostani partnerednek! (:

2023. júl. 27. 23:22
 22/44 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó teljes mértékben igazat adok neked! Én is így gondolom! Nőlj fel “kedves” kérdező!
2023. júl. 27. 23:26
 23/44 A kérdező kommentje:
Ne haragudj amúgy te mesemondó vagy?
2023. júl. 27. 23:27
 24/44 anonim ***** válasza:
13%
Uhh, előjött a hisztis/durcás 4 éves kisfiú éned! 🍬🍼🍭
2023. júl. 27. 23:29
 25/44 A kérdező kommentje:
Nem jött elő semmi csak sajnos szerintem megsérült az agyatok
2023. júl. 27. 23:32
 26/44 anonim ***** válasza:
12%
21 évesen 5 éves értelmi szint🍭 azt sem értem mit eszik rajtad az a lány sokkal jobbat érdemel biztos vagyok benne
2023. júl. 27. 23:32
 27/44 anonim ***** válasza:
13%
Azt írd le "okoska" hogy amikor van időd, akkor mit csinálsz a barátnőddel, mert azt nem írtad. :D
2023. júl. 27. 23:33
 28/44 A kérdező kommentje:
Akkor kérlek szépen éppen anyukádnál vagyok szerintem a többit tudod hogy mit csinálunk nem:D
2023. júl. 27. 23:37
 29/44 anonim ***** válasza:
16%

Vagyis írtad:

"csak de ha csak vele vagyok mikor nem dolgozom nem megyek sehova"

Itt a probléma, hogy otthon lógsz és kész. Ahelyett, hogy elmennétek kikapcsolódni együtt valahova, nem a négy falat, Tv-t lesni, esetleg szexelni, aludni.

Aztán csodálkozol, hogy nem tetszik neki, hogy a haverokkal meg elmenné inni, bulizni, focizni, halászni stb. stb.

Neked a barátnőd nem a barátnőd hanem egy lyuk, akit mégcsak nem is szeretsz, se nem tisztelsz.

Azt írtad, hogy szereted, ragaszkodsz hozzá de ez nem igaz, ami a lába között van ahhoz ragaszkodsz és ennyi.

Ha szerelmes lennél, ha becsülnéd, hogy az életed részét képezi, akkor beülnétek legalább mozira, vagy elmennétek kosárlabdázni, színházba etc.

Remélem kidob hamarosan, de tényleg. 🙏

2023. júl. 27. 23:42
 30/44 anonim ***** válasza:
88%

Itt inkább nektek kéne felnőni! Rohadt magányosak lehettek, ha nincs egy barátotok se.Aki egy 21 éves fiúnak azt tanácsolja, hogy szakítsa meg minden barátjával a kapcsolatot(mert ha SOHA nem találkozhat velük, amiről a kérdés szól, az azt jelenti), az nem normális. A barátok akkor is ott lesznek(ebben az esetben csak lennének), amikor ez a lány már sehol.

"Mit csináljon, amíg te dolgozol?"😂 Találja fel magát! Mit csinált addig, amíg nem volt pasija. Aki ennyire életképtelen, hogy nem képes egyedül létezni, annak nem való pasi. Vagy várjunk csak...jobbat tudok. Menjen el dolgozni, mint minden normális ember. Akkor talán lesz miből vásárolgatni és nem anyuci vagy a kérdező pénzét kell költeni. Durva, mi?

(Nő vagyok, mielőtt még...Csak kb.2x annyi idős, mint az itt válaszolók.)

2023. júl. 27. 23:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!