Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/10-es skálán mennyire normális, hogy a pasim, csak akkor hajlandó lefeküdni velem, ha tanga bugyi van rajtam?
Akkor szerintem egy ideig még várjál, hátha alakul. Mondjuk, ha újabb 3 hónap múlva még mindig csak attól leszel vonzó neki, hogy tanga van rajtad, akkor túlságosan berögzült ez nála.
Egyébként kicsit mosolyogtam rajta, hogy 3 hónap után már azon gondolkodsz, hogy ha tőle majd gyereket vársz, akkor hogyan fog viselkedni. :-)
Bakker, 3 hónap után attól is állnia kéne a cerkájának, ha csak rád gondol.
S ha neked egy kényelmes hagyományos pamutbugyi esik jól?
Fétisbarom.
akkor én behozok egy kis ellenvéleményt, hogy ne legyen olyan egyoldalú a téma: némelyik bugyifazon tényleg borzasztóan nagymamás és vágylohasztó (ahogy a srácok gatyáiból is némelyik eléggé nagypapás)
de hogy a csipkés francia és főleg még a brazil fazon is ebbe a kategóriába essen valakinél, na olyat még nem hallottam.
Normál keretek között elmondja a vágyait és azt hogy mit talál a legvonzóbbnak,majd megkér rá..
De így biztos hogy nem tennék meg neki ilyesmit,hogy ilyen berögzült hülyeség van az agyában.
Egyébként nagyon egészségtelen állandóan tangát hordani kérdező,nyugodtan hordj normál bugyit,franciát,brazilt..amit csak szeretnél;ne egy farok határozzon meg.
Ez nem normális. Ha valakit szeretek, és kívánok, akkor kívánom őt bármilyen bugyiban, és főleg bugyi nélkül.
Persze, ha te ragaszkodnál hozzá, hogy férfitangában legyen folyton, vagy kizárólag csíkos zokniban, az mindjárt nem tetszene neki.
F
1.
Én akkor feküdnék le veled ha semmi se lenne rajtad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!