Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/10-es skálán mennyire normális, hogy a pasim, csak akkor hajlandó lefeküdni velem, ha tanga bugyi van rajtam?
Figyelt kérdés
Tehát tényleg csak akkor ha tanga bugyit viselek. Heti 6 napból azt hordok, de ha mégis mondjuk egy csipkés francia, vagy brazil bugyira esik a választásom, nem hajlandó velem szeretkezni,mert állítása szerint azok olyan kismamásak. És ő nem vonzódik a kismamákóz. Ebből adódóan ha mondjuk várandós leszek, van rá esely, hogy akkor sem fog velem lefeküdni?2023. júl. 27. 17:17
2/27 anonim válasza:
Eszedbe ne jusson egy ilyen éretlen baromnak szülni, épp elég intő jel már ez is, a helyedben tuti nem pocsékolnám rá a drága időmet.
4/27 anonim válasza:
Biztosan vele tervezel lenni hosszú távon? Mert ez késöbb sem lesz normálisabb! Sőt!
5/27 anonim válasza:
Semennyire nem normális. Az egy dolog, hogy neki jobban tetszik a tanga, de hozzád kéne vonzódnia, mindegy mi van rajtad. Ez valószínűleg csak gyerekes hiszti és manipuláció, hogy azt hordd, ami neki jobban tetszik. Kizártnak tartom, hogy valóban annyira lelombozó lenne számára, ha más van rajtad, hogy a szextől is elmegy a kedve. Ezzel irányít, mondhatni úgy tréningez, mint egy kutyát és csak akkor van "jutalom", ha az ő kedve szerint megy minden. Szerintem ez eléggé gáz és intő jel.
6/27 anonim válasza:
Múltkor néztem egy videót a szexuális fétisekről.
Pszichológusok szerint a tárgyak fetisizálása addig egészséges, amíg nem lesz fontosabb a fétis tárgya az embernél.
Esetedben ez alapján ez a normális kategórián kívül esik.
7/27 anonim válasza:
Ilyen fiúval ne tervezz közös gyereket, de még közös jövőt sem. Direkt írtam fiút, mert az ilyen nem férfi.
8/27 anonim válasza:
Ezt hogyan kell elképzelni, kérdező?
Ha mondjuk meztelenre vetkőzöl és bebújsz melléje, akkor szóvá teszi, hogy nem tangát, hanem francia bugyit vetettél le magadról?
Mert ha olyan szinten kezelhető a dolog, hogy szex előtt hozzáöltözöl a dologhoz, vagyis pl. a normál bugyit átcseréled tangára, hogy abban kezdjetek neki, és úgy már jó neki, akkor szerintem ez elfogadható.
9/27 anonim válasza:
Én a kezébe nyomnék egy tangát és megmondanám neki, hogy akkor verje bele (már bocs).
10/27 anonim válasza:
Egyébként mennyi ideje vagytok együtt?
Ha hosszabb ideje, (>6 hónap) akkor végig ilyen volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!