Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 1 év kapcsolat után ilyet mondanának mit tennél?
A barátnőmnek bűntudata volt és tegnap bevallotta hogy a kapcsolatunk elején azért jött velem össze mert egy pótléknak használt és hasonlítottam az exére...
Kb 3 hónap után viszont teljesen belém szerelmesedett és azóta meg sose akarna szakítani.
Elvileg azért nem mondta el ezt soha mert félt hogy elhagyom
Mit csináljak??

"Jól működő kapcsolatban nem értem miért hozakodik elő ilyennel valaki, hogy szétcsesszen mindent."
Jól működő kapcsolatot ez nem szétcsesz, hanem erősít.
(Egészséges lelkületű embereknek ez kapcsolatépítő gesztus, pozitív hatású.)

"Attól mert az exére hasonlítok külsőleg még nem vagyok az esete"
De, az szerintem is pont az, hogy az esete vagy.

24 válasz
Ha azt mondja nekem a nő, hogy amikor először megláttalak nem voltál szimpatikus de amikor jobban megismertelek akkor beléd szerettem.....akkkor igen.
Ha 3 hónapig mellettem fekszik az ágyban vagy csókolózunk és nem rám gondol közben akkor nem erősít semmit!!!! Sőt, egyértelműen azt az érzést kelti bennem, hogy szüksége volt valakire akit használhat arra az időre amíg egyenesbe jön. Ezeket az embereket hívják sokan energiavámpírnak, mert teljesen passzívak a kapcsolatban, a szerencsétlen partner önti bele az energiát a kapcsolatba és ezzel segít feltöltődni a haszonélvező félnek majd amikor az összeszedte magát és visszanyerte önbecsülését akkor tovább repül. Szerencsére itt nem ez történt, de benne volt ez a lehetőség is.

Illett volna rögtön az elején tisztáznia.
Mi hasonlóan jöttünk össze a férjemmel. Nagy csalódás meg gyász közepette voltam, exem még csiki-csukizott velem, mikor milyen lábbal kelt fel és volt-e bűntudata épp hogy megcsalt.
Első kapcsolatom volt, naiv voltam, senki másom nem volt rajta kívül. Teljesen összetörtem és nehezen engedtem el végleg de ő se adta könnyen.
Aztán a férjem belépett a képbe és elmondtam neki hogy mélyen vagyok ne számítson semmi jóra, jelenleg alkalmatlan vagyok szeretni. Meg is kért egy hét után hogy hanyagoljuk egymást wgy ponton, amit tiszteletben is tartottam de közös eseményre voltunk hivatalosak szóval beszéltünk mégis. Várt türelemmel, mellettem volt végig míg feldolgoztam ezt. Neki is rosszul estek dolgok, de nem bánta meg hogy kitartott.
Azóta 10 éves a kapcsolatunk.

Ha mindenki elmondaná az elején hogy csak pótléknak tart meg valakit az életében, akkor a kapcsolatok fele el sem indulna. :D
De az tényleg tisztább volna ha valamilyen jelzést ad, hogy valamilyen szinten még mindig az exére gondol, vannak olyan emberek akik így is kitartanak. ők talán az igaziak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!