Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha 1 év kapcsolat után ilyet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 1 év kapcsolat után ilyet mondanának mit tennél?

Figyelt kérdés

A barátnőmnek bűntudata volt és tegnap bevallotta hogy a kapcsolatunk elején azért jött velem össze mert egy pótléknak használt és hasonlítottam az exére...

Kb 3 hónap után viszont teljesen belém szerelmesedett és azóta meg sose akarna szakítani.

Elvileg azért nem mondta el ezt soha mert félt hogy elhagyom

Mit csináljak??

2023. júl. 27. 10:00
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
69%

HA egy nő 3 hónapig pótléknak használ és nem veszed észre ott már nagy baj van szerintem. Aki teljesen passzív egy kapcsolatban, nem rajtam járnak a gondolatai attól menekülök, mert nem erre van szükségem.

Jelen esetben ha a férfi már átvészelte azt az időszakot amit senkinek nem kívánnék, akkor elgondolkozhat azon, hogy vajon tényleg olyan nővel akarja leélni az életét aki azért nem volt őszinte mert félt hogy elhagyják?

Ha tényleg szerelmes lenne belém és ennek megfelelően viselkedne akkor nem hagynám el, de mindig ott motoszkálna fejemben, hogy valójában nem vagyok az esete.

Ez egy róka fogta csuka helyzet, nem hiszem hogy az a jó megoldás ha nagy őszinteség közepette évek múltán elmondom a partneremnek, inkább a mindennapokban éreztetem vele mennyire fontos számomra és aszerint viselkedek.

2023. júl. 27. 10:35
 12/33 anonim ***** válasza:
90%

"akkor mi a fenének hozakodna ezzel elő egy év után?2

Mert egy kapcsolat progresszív, tehát egyre közelebb kerülnek egymáshoz a felek és egyre több mindent megosztanak magukból a másikkal, egyre mélyebb érzelmeket is, anyagiakat is, stb.

2023. júl. 27. 10:37
 13/33 anonim ***** válasza:
36%
#10 Nem, nem szánalmas alak, hanem van önbecsülése. És akinek van önbecsülése, az megérdemel egy olyan társat, akinek nem csak egy opció az illető. Oké értem én, hogy 3 hónap után beleszeretett, de akkor az a 3 hónap mi volt? Megmondom én: vergődés és vágyakozás az ex után. Ki tudja, lehet még mindig előfordulnak ilyen "kilengések". Ezek után a bizalommal is akadhatnak bizonyos problémák.
2023. júl. 27. 10:38
 14/33 anonim ***** válasza:
81%

Én is a 10. véleményén vagyok, és feltűnt még, hogy magadról semmit nem írtál, mit érzel, mit gondolsz, mit akarsz. alapvetően ettől kellene függenie a kapcsolatodnak, nem azt sasolni állandóan, hogy a MÁSIK mit akar, mit érez, és minden rezdülésére, mondatára felforgatni az életedet, őhozzá építeni MINDENT.

Kellene lennie egy SAJÁT stabil világodnak, ami alapján élsz, nem egy másik ember keddi pillanatnyi hangulatának alárendelni magadat évekre előre.

2023. júl. 27. 10:42
 15/33 anonim ***** válasza:
76%

"hogy valójában nem vagyok az esete." De az esete, hisz ezért jött össze vele, mert olyan volt mint a másik 😄

Viccet félretéve. Vannak dolgok, amiket az ember magában tart. Jó házasságom van, de persze nem vagyok kőből, tetszett már meg más, de ésszel felmértem, hogy nem éri meg kikezdeni vele, nem akarok fájdalmat okozni senkinek, válni meg végképp nem.

Szerintem ritka ahol nem fordul elő ilyen gondolatbeli kikacsintás. Mégsem dicsekedünk vele otthon, hogy hú, de megdugnánk a gyakornok csajt, ha szinglik lennénk.

Nekem ez továbbra is brazil szappanoperás, vihar a biliben. "Józsi, úgy szeretlek, meghalok érted, de nem tudok együtt élni ezzel a titokkal, hogy anno azért jöttem össze veled, mert hasonlítasz Bélára, könyörgöm, bocsáss meg!"

2023. júl. 27. 10:43
 16/33 anonim ***** válasza:
85%

13: Akinek van önbecsülése, annak pont nem is viszket, hogy a másikban ez zajlott le iránta. Ez, amit itt előadsz, pont az, hogy teljesen a másik viszonyulásától függ az önbecsülésed. Ezért gyorsan be kell szerezned valakit, aki jobban becsül - mert ezt csak külső erőforrásból tudod magadnak biztosítani, magadnak nem.

Aztán a következő delikvenstől 1 év után megkapod az első mélyebb beavatást a lelkivilágába, attól is megijedsz és eldobod.

Szerintem ez a fentiek mellett még pszichofóbia is.

2023. júl. 27. 10:47
 17/33 anonim ***** válasza:
77%

15-ös teljesen egyetértek veled.

Sétálok egyet a belvárosban egy forró nyári délutánon és látok 15 nőt, akit hú de megizélnék. Amikor hazaérek a feleségemhez mondjam meg neki, hogy az elmúlt két órában 15 nőt is megdugtam volna helyette???

Ilyet csak egy idióta mondana el. :-)))

És igen, brazil szappanoperás a nőnek ez az őszinteségi rohama.

2023. júl. 27. 10:49
 18/33 anonim ***** válasza:
94%

15: JA.

Pécsi Ildikó mesélte hogy a férjével azért IS jött össze, mert világbajnok volt, és ha nem lett volna az, talán nem érdekelte volna ennyire. A férje meg azt mondta neki, ha nem lett volna a TV-ben híres színésznő, őneki se tetszett volna meg.

Namostakkor?

Ez sértő akkor, amikor nem véletlenül vagytok egy pár, mert te is pont úgy működsz, mint a másik?

Én megértem, ha olyannak sértő, akinél ez nem volt ilyen hangsúlyos párválasztási szempont, de ha pont olyan, mint te, sértődjél meg és váljál? (Általános alany.)

Itt azt lenne érdemes tudni, mennyire nyílik meg a párjának a Kérdező hasonló dolgokban is. Van-e erre igénye?

Mert ha ebben nagyon eltérőek, talán nem illenek össze.

De ez nekem továbbra is éretlenség csak, ahogy te is írod.

2023. júl. 27. 10:52
 19/33 anonim ***** válasza:
93%

Hm, szerintem is jön meg olyan alkalom, hogy mással lenne (szex) meg te is, de attól nem tennétek meg (vagyis remélem).

Igaz, hogy pótlék voltál, ami gáz, de hát ez van. Az mindenképp pozitivum, hogy szerelmes beléd és elmondta, őszinte volt veled.

Attól függ, hogy te szerelmes vagy-e belé minden. Ha az vagy és bár rosszul esik akkor túl illene ezen az infón lépni, inkább azt nézni, hogy milyen a kapcsolat... Ha nem megy, akkor meg szakíts.

2023. júl. 27. 10:53
 20/33 anonim ***** válasza:
91%

11 vagyok 15 válasz

Attól mert az exére hasonlítok külsőleg még nem vagyok az esete....a pótlékot arra használod hogy "A" verziót helyettesítse ha az éppen nem elérhető.

Lássuk be, hogy nem logikus magatartás ezt a véleményt megosztani a partnerünkkel, mert ez bizony beismerése annak, hogy kihasználtuk, megvezettük, manipuláltuk. Ha nekem mondaná el a párom akkor jogosan merülne fel a kérdés bennem, hogy vajon miért pont most mondja el? Nyomta a lelkét? Nem tudott a tükörbe nézni? esetleg valaki megzsarolta azzal, hogy kiteregeti a szennyest?

Ha egy őszinte ember butaságot csinál az pár órával, de legkésőbb néhány nappal később elmondja a párjának, lehet hogy kikéri barát vagy ismerős véleményét, de vagy elmondja záros határidőn belül vagy becsomagolja magában és megőrzi a titkát.

2023. júl. 27. 10:56
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!