Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 1 év kapcsolat után ilyet mondanának mit tennél?
A barátnőmnek bűntudata volt és tegnap bevallotta hogy a kapcsolatunk elején azért jött velem össze mert egy pótléknak használt és hasonlítottam az exére...
Kb 3 hónap után viszont teljesen belém szerelmesedett és azóta meg sose akarna szakítani.
Elvileg azért nem mondta el ezt soha mert félt hogy elhagyom
Mit csináljak??
Hát ha mástól tudnék meg ilyet, azt nehezen magyarázná ki, nem tudnám elhinni, hogy nem csak magyarázkodik, hárít.
Ha ő mondaná el, persze rosszul esne, de túltenném magam rajta.
Végülis nem csalt meg, szép egy év van mögöttünk, szeretjük egymást. Nem szakítanék ilyen miatt.
Na jó, de ha közben tényleg beleszeretett a csaj és jól megvannak? Lehet azóta jobban szereti mint a régit valaha.
Sokunknak indult úgy kapcsolata, hogy nem voltunk biztos benne, hogy mi lesz belőle, nem voltak rögtön nagy érzelmek. Ennyi erővel szakítson mindenki, aki nem volt őrülten szerelmes már az első naptól fogva? Ha megcsalta volna a régivel az más, de elvileg erről nincs szó.
A válasz az önbecsülésedtől függ. Nálam egyértelmű hogy azonnal szakítanék, aztán mehet új pótlékot keresni.
A kettős mércét pedig felesleges is felhozni, mert úgysem érdekel senkit, de ha ezt egy pasi mondja a nőnek, már az összes GYK itt verné a nyálát, hogy mekkora féreg.
Nekem ez a kérdés elég életszerűtlen amúgy.
Jól működő kapcsolatban nem értem miért hozakodik elő ilyennel valaki, hogy szétcsesszen mindent.
Pl ha egy férfi volt 5 éve prostinál, de tudja, hogy a barátnőjénél ez kizáró ok, vagy minimum nem úgy nézne rá mint régen, akkor mi a fenének hozakodna ezzel elő egy év után?
Ugyanúgy egy nő ha mondjuk fősuli alatt volt egy rövid támogatói kapcsolata, nem hiszem, hogy a jól működő kapcsolatában ezt felhozná, ha tudja hogy a másiknak ez kizáró ok.
Még ha megcsalás lenne, azt értem, hogy nyomja a lelkét és kikívánkozik, de nekem ez a szitu, ami itt le van írva nagyon fura.
Kérdező, te tipikusan az az ember vagy, aki ha nincs problémája, csinál magának.
Nem is értem, minek tetted fel a kérdést.
9 hónapja szerelmes beléd a nő, most is az, el nem hagyna. Te meg nekiállsz agyalni, hogy elhagyd-e? Szánalmas alak vagy!
Az más kérdés, hogy ha a nő előtte tanácsot kért volna tőlem, hogy mindezt elmondja-e neked, akkor azt mondtam volna: nagy marhaság volna elmondani. 3 hónap után beléd szeretett, most is szeret, nem kell komplikálni az életet ilyen hülyeségekkel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!