Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő súlya tabu?

Figyelt kérdés
Ha a barátod tudná a testsúlyodat, és elmondaná másnak, akkor az probléma lenne? Nem szánt szándékkal, hanem a szövegkörnyezet megköveteli, hogy "kicsússzon" a barátod száján.
2023. júl. 26. 21:48
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
98%
Nem tabu a súlyom. Sportolok, izom miatt nehezebb vagyok. Aki megszól a súlyom miatt, csak magáról állít ki valami ótvar szegénységi bizonyítványt. Akinek kis esze van, az nem súly, hanem kinézet alapján ítél.
2023. júl. 26. 21:53
 2/31 anonim ***** válasza:
0%
Nem illenénk össze, nekem nem csúsznak ki dolgok a számon. Aki meg ilyen kis pletykafészek, annak olyan is kicsusszan, amit tényleg nem akarnék, hogy más is tudjon.
2023. júl. 26. 21:55
 3/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem.
 4/31 anonim ***** válasza:
80%

"Akinek kis esze van, az nem súly, hanem kinézet alapján ítél."

Vagy... személyiség alapján?

5/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindenkin látszik hogy kb mennyit nyom, szóval nem egy hét pecsétes titok.
2023. júl. 26. 21:56
 6/31 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem az, bárkinek elmondom bármikor.
 7/31 anonim ***** válasza:
90%

Pont hidegen hagy 😅

Ha valakinek nem tetszik a súlyom, megeszem őt is....

Viccet félretéve 2 gyereket szültem az elmúlt 4 évben, nem annyi vagyok, mint fénykoromban (65 körül szoktam mozogni, most 70 vagyok).

Férjemnek meg sztem foggalma sincs, hány kg vagyok 😅

(Abból kiindulva, hogy amikor valamelyik nap ráállt a mérlegre kikerekedtek a szemei, mert 5 éve nem ennyi volt... 🤦‍♀️😅)

8/31 anonim ***** válasza:
87%

"Vagy... személyiség alapján?"

Most csak a testre értettem, de hátha bevágódsz itt valakinél az álszent jóemberkedéseddel. :)

2023. júl. 26. 21:59
 9/31 anonim ***** válasza:
13%
És mit kapok jóemberkedésért gyakoris felhasználóktól?
2023. júl. 26. 22:01
 10/31 anonim ***** válasza:
26%

Sztem ez nem "nő súlya", hanem adott ember hogy áll ahhoz, ha elmondasz róla akármit másoknak.

Én nem szeretem, ha rólam beszélnek. Ennyire nem fogyhatott el minden téma. A kedvenc színemet se tudják, miért kéne? Majd én elmondom, ha akarom.

2023. júl. 26. 22:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!