Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak a kapcsolatodban tabu témák?
5
Mindketten 25, 4 éve együtt. Nem kérek tanácsokat, tudom, hogy ég a ház, csak szomorú vagyok, de leginkább csalódott, mert azt hittem, úgy lesz, mint a Nagykönyvben, kb. 2 év együttélés után lánykérés, aztán ha lesz jó munkahely akar majd babát lassan, vagy legalább lehet róla beszélni, stb. Arcon csapott a valóság, mikor (legalább őszintén) kikötötte, hogy ő még nagyon sokáig nem szeretné ezeket. Azóta mint a forró kását úgy kerüljük ezt, szétmenni meg marha nehéz mert ő az egyetlen családtagom, barátom lassan, plusz mindent közösen építettünk fel.
Jól érzed segítséget akartam, de..
4 év után 25 évesen már nagyon nem arról van szó, hogy gyerekek vagytok, sőt ennyi év után igenis tiszta jövőkép van. Amikor valaki a távoli jövőt még csak nem is célozza, hanem lebegteti, akkor ő nem a párod. Sajnálom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!