Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akkora tabu, az anyagi segítség?
Mind a 2 oldalról látom ezt.
Pasik besértődnek, ha a lány kér számlákra, kajára, szervízre,...
Nők besértődnek, ha a pasi a kérdezésük nélkül kifizeti a lakbérüket mondjuk...
Nem a prostitúcióról, és nem a "sugárdedi" dolgokról beszélek!
Normális kapcsolatokról!
"Pasik besértődnek, ha a lány kér számlákra, kajára, szervízre"
Mondjuk a randizós időszakban én is meghökkennék, ha a mindennapi élethez tőlem kérne pénzt. És ha nem jöttünk volna össze, akkor hogyan oldaná meg? Vagy ha pénz kell, akkor bárki jó?
2.-ra.
Mert? Nincs ingyen punci!
4.-re.
EZT NE!
MINDEN pasi fizet! Belépőt, TAXI-t, vacsorát,...de akkor is a nőért költesz, amikor kondibérletet veszel, vagy egy drága kocsit.
Te is fizetsz!
Nőként mondom: ha te nőért dolgozol a testeden, vagy a nő mint tényező befolyásolja az autóvásárlási szokásaidat, akkor van baj a toronyban.
Majd megkérdezem a férjemet, hogy érzése szerint mennyi punciadót fizet, nem lesz egyszerű a matek úgy, hogy szakmáinkból kifolyólag én keresek jóval többet és az én lakásomban lakunk :D De normáliséknál szerintem ez nulla szinten probléma amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!