Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon mit gondol valójában?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mit gondol valójában? Hihetek neki?

Figyelt kérdés

A volt párommal azért szakítottam 4 év után, mert arra a kérdésemre, hogy mi a terve velem a jövőt tekintve nem tudodtt választ adni, nem tudja azt mondta. Lehetne jobb a kapcsolat. Terhes voltam, nem tarthattam meg amiatt a babát, mert sok volt a vita, ezt mondta. Én szakítottam. Pár hónapra rá elkeseredettségembe elkezdtem randizni egy sráccal, de érzelmileg nulla voltam , 2,5 hónap után nem is tudtam és nem is akartam már vele lenni, îgy kiléptem onnan. Szerettem az exem még. Azóta is ez van sajnos.

Most az exem akitől terhes voltam, vissza próbál édesgetni, de úgy, hogy megint a bizonytalanságot érzem csak. Itt alszik, jön, átölel, de azt mondta most, hogy anno a szakîtással és hogy lett utána pasim, kiöltem belőle az érzéseket és ezt vissza kellene hozni már ha visszajön neki egyáltalán, nem tudja.

Nyilván nem nulla az érzelme mert jön, de nem olyan mint rég, elmondása szerint.

Nem tudom mit gondoljak. Minek jön akkor vissza, ha érzelmileg már nem ugyan az?(Azt tudni kell, hogy anno egyszer szakítottunk és neki volt akkor pár hétig egy csaja, szal én is átéltem ezt a belehalok, h mással van fájdalmat)

Azt tudom, hogy én azért kezdtem bele az új kapcsolatba, mert szerettem volna még megbecsülve lenni, elég lenni ahhoz, hogy ahol gyerek születne 4 év után ne azt kelljen hallani, hogy sok a vita amiatt nem fér bele. És hogy majd ha ilyen meg olyan leszel akkor majd tudja azt mondani, hogy velem tervezi a jövőt.

Szóval nem tudom , mit gondoltok erről a szituról?

2023. júl. 25. 16:29
1 2 3 4
 1/31 A kérdező kommentje:

Ja és folyamatosan szurkálódik a 2,5 hónapos pasi miatt…

Apró odaszúrások…

Olyan mintha bűntetni akarna. Csak azt gondolná az ember, hogy ha vissza akar jönni valaki, mégha fáj is neki, próbálná ezt letenni és jól működtetni a kapcsolatot… mert ez nem visz előre, ha a múlton rágódunk

2023. júl. 25. 16:31
 2/31 anonim ***** válasza:
100%
"Terhes voltam, nem tarthattam meg amiatt a babát, mert sok volt a vita, ezt mondta."- mi az, hogy nem tarthattad meg a babát? Milyen jogon döntötte el, hogy te megtarsd-e a gyereked vagy sem? Te ennyire önállótlan vagy? Nem látod, hogy megint csak ki akar használni, játszogat veled? Ha ezt mondja, akkor ez van, ha azt akkor az. Kicsit fel kéne nőni.
2023. júl. 25. 16:32
 3/31 A kérdező kommentje:

Nyilván egyedül nevelni nem szerettem volna. Megtarthattam volna természetesen, de ő nem akarta.

Fel vagyok nőve. Szeretem, ez az egy hibám.

2023. júl. 25. 16:34
 4/31 A kérdező kommentje:
Én is ezt érzem, hogy játszma, csak fel nem tudom fogni, hogy 10 hónap külön lét után is (alatta is folyamatosan) vissza akart jönni. Mert nem akar mást elmodnása szerint. Nem tudom miért nem keresett mást
2023. júl. 25. 16:36
 5/31 anonim ***** válasza:
100%
Ez az ember egy mérgező személyiség, te meg traumakötésben vagy vele, nem szerelemben. Jó lenne utánanézni a kapcsolatfüggőségnek, szerintem nálad is ez lehet.
 6/31 anonim ***** válasza:
100%

Dobd ki!

Semmi értelme újrakezdeni, nem elég, hogy akkor se szeretett igazán most még manipulál is:

"azt mondta most, hogy anno a szakîtással és hogy lett utána pasim, kiöltem belőle az érzéseket és ezt vissza kellene hozni már ha visszajön neki egyáltalán, nem tudja.

Nyilván nem nulla az érzelme mert jön, de nem olyan mint rég, elmondása szerint."

"A volt párommal azért szakítottam 4 év után, mert arra a kérdésemre, hogy mi a terve velem a jövőt tekintve nem tudodtt választ adni, nem tudja azt mondta. Lehetne jobb a kapcsolat. Terhes voltam, nem tarthattam meg amiatt a babát, mert sok volt a vita, ezt mondta."

=

Régen se volt jó! Nem volt beléd szerelmes (soha/egy ideje már) azért nem "tudta" = mondta, hogy nem "tudja" mi lesz veletek, nem akart családot se!

Annyi történik, hogy nem akad neki más nő = olyan manipulálható, mint te és most azért vett elő!

De ismét jönnek majd viták, ismét jön az, hogy nem "tudja" mit szeretne hiszen nem szerelmes beléd csak kihasznál!

7/31 A kérdező kommentje:

annyira gáz, hogy én egy ilyen embert szeretek, vagy ezek szerint kötődök😞 Hogy lehet ezt letenni?

Egyedül/nélküle sokkal nyugodtabb voltam, de sosem hagyta hogy elfeledjem, mindig jelentkezett valahogy.

Azt mondta annyira szeretett, hogy más csak test neki és nem akart mást, mert azt a szerelmet tudta,hogy úgysem fogja másnál érezni mint nálam és emiatt nem is érdekelték/lik a nők egyelőre.

Már összetette magát, elvan egyedül, de még nem nyit más felé mert nem érdekli. Mondta ezt ő nekem ma

2023. júl. 25. 16:44
 8/31 anonim ***** válasza:
100%

Persze... :DDD

Ha tényleg szeretne, akkor családotok lenne! Mit tehetnél? Pattintsd le örökre és menj el pszichológushoz, majd ő segít, hogy ne kötődj fölöslegesen!

2023. júl. 25. 16:46
 9/31 anonim ***** válasza:
100%

Manipulál össze-vissza, te meg hagyod.

Neked inkább egy pszichológus kellene, hogy végre ráláss a működésedre és arra, hogy mennyi szenvedést okoz neked ez az ember!

2023. júl. 25. 16:46
 10/31 A kérdező kommentje:

Akkor keresek segítséget, mert le akarom rakni ezt a valamit.

Egyszerűen hihetetlen, hogy valaki ilyen legyen. Sosem volt a környezetemben még ilyen személy.

2023. júl. 25. 16:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!