Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora a gond ebben az esetben?
A barátommal töltöttem a hétvégét, es vasarnap készítettem róla egy fotót, ami neki nem tetszett, mert hogy borostás. Es mondta hogy te is most keszítsz rólam fotót, mikor borotválatlan vagyok, bas.atlan es minden féle talan.
Ez hogy azt mondta, hogy hogy bas.atlan, meglepett, mert volt köztunk szex a hétvégén amennyire szüksége volt. Megis ez szaladt ki a száján.
Utólag rákérdeztem, de kár volt, mert azt mondta, hogy viccelt
Szerintem nem. Ilyet nem mondunk viccből, ha nem igaz.
Vélemények ?
Szerintetek is ezek szerint kielégítetlen es ha én megadom neki ami kell (legalabbis úgy tudom, nem panaszkodott) akkor miért érzi ezt?
Én ezt a b@sz@tl@n kifejezést most "hallom" először. :DDD
Le vagyok maradva, vagy nem káromkodom ilyen módon? :DDD
Ki vagyok akadva. Egyébként ezek alapján nincs kielégülve úgy, mint ahogy kellene...
Mast nem volt hajlandó mondani, mint hogy viccelt. Ennel többet nem fogok megtudni. Lehet, hogy azert mert úgy érzi, hogy ami neki kell, azt en nem tudom megadni
Milyen esetekben érzi azt hogy nincs kielegulve, ahogy kell
Nem lehet, hogy csak ellentétet hozott fel?
Mármint borostás volt és b@szott es borotválatlan lett volna és b@sz@tlan. :DDD
Nem tudom komolyan, csak egy tipp, de ezt tőle kéne megkérdezni, van-e vágya, fantázia...
Ez egy szimpla alpári jelző, ne gondold túl. Csak annyit jelez hogy kicsit bunkó a pasid és amikor nem tetszik neki valami akkor negatív jelzőként odaszúrja 1-1 nőre hogy "b.szatlan".
Valószínűleg másoktól hallotta. A hisztis nőkre szokták perojatív jelzőként használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!